by Gabi

Cand te-ai plictisit de decor si vrei o schimbare in casa, muti mobila.

Dar cand te plictisesti de mobila, ce faci?? Simplu: o vopsesti!

Vino la unul dintre workshopurile „Cum vopsim mobila: ghid pentru incepatori” ca sa afli de unde incepi vopsitul mobilei si cum duci proiectul la bun sfarsit. In decurs trei ore si ceva, vom trece impreuna prin etape vopsirii unei piese de mobilier pentru ca, apoi, sa le poti urma fara indrumare, la tine acasa:

  • Alegerea materialelor si a ustensilelor potrivite,
  • Pregatirea pentru vopsit,
  • Tehnici de vopsire.

Iti voi spune care sunt capcanele acestor proiecte si cum sa le eviti, ca sa ii uimesti apoi pe cei din jur cu mobila ta reconditionata. Iti voi arata si acele trucuri care fac diferenta in vopsirea mobilei si pe care niciun producator de vopsea ori restaurator nu ti le va dezvalui. Doar asa, proiectul tau va iesi perfect!

Iti vei da seama apoi ca tot ce afli la workshop poate fi apoi aplicat si in alte proiecte DIY, nu doar cand vopsesti mobila. Asa vei descoperi cat de scurt poate fi drumul de la “Arunc vechitura asta!” si pana la “Wow! O iubesc! Nu credeam ca pot face eu asa ceva!”.

Pentru ca nu exista doua maini stangi, ci numai oameni care nu au descoperit cum sa le foloseasca! Eu te voi ajuta sa descoperi.

UNDE SI CAND?

Pentru ca unii lucreaza vineri, iar altii pleaca in weekend, facem workshopul cu repetitie, in zile diferite. 🙂

  • Vineri, 11 septembrie 2020, orele 9.30 – 13.00 (OCUPAT)
  • Sambata, 12 septembrie 2020, orele 9.30 – 13.00 (OCUPAT)
  • Vineri, 18 septembrie 2020, orele 9.30 – 13.00 (INDISPONIBIL)
  • Sambata, 19 septembrie 2020, orele 9.30 – 13.00 (1 loc disponibil)

Inscrierile pentru seria din 11 – 12 septembrie se fac pana in data de 9 august inclusiv, iar pentru cele din 18 – 19 septembrie pana in data de 16 septembrie. In masura in care vor exista solicitari si vremea o va permite, vor fi organizate grupe de workshop si in alte zile din luna septembrie.

Workshopurile au loc in aer liber, intr-o locatie privata din sectorul 6. Vei primi adresa exacta in momentul confirmarii locului la workshop, dar te asigur ca este un loc in care avem suficient loc sa mesterim si sa ne luam o gura de aer curat, in pauze.

Felicitarile de final, masa de lucru si materialele sunt din partea casei. Vino cu intrebarile si cu dorinta de a face din vechi nou, ca parte a unui trai sustenabil. Ia cu tine fotografiile mobilei pe care vrei sa o modifici ori trimite-le inainte de workshop, ca sa gasim impreuna solutii.

CAT COSTA?

Taxa de participare la workshop este de 200 de lei si poate fi platita prin transfer bancar ori prin Paypal. Tariful va fi mai mic in cazul in care ai un cod de reducere, obtinut in urma participarii la un workshop anterior sustinut de Gabi Ralea sau datorita apartenentei la unul din grupurile unde a fost promovat evenimentul.

Avand in vedere ca, pentru fiecare participant, trebuie pregatite materiale si conditii propice de workshop, taxa de participare se plateste inainte, nu la fata locului.

Locurile se considera ocupate in momentul achitarii lor, fapt pe care il poti confirma trimitand organizatorilor, prin email, o dovada a platii.

CUM MA INSCRIU?

Foloseste formularul de mai jos ca sa rezervi locul si mentioneaza in mesaj data in care doresti sa participi si modul de plata – cont bancar ori Paypal, precum si codul de reducere, daca ai asa ceva.  In cazul in care doresti sa platesti participarea in numele unei persoane juridice, lasa in mesaj datele care trebuie sa apara pe factura: numele societatii,  numar de inregistrare la Registrul Comertului, cod unic de inregistrare fiscala (CUI), banca, adresa firmei si reprezentantul sau legal.

In termen de 24 de ore de la trimiterea mesajului tau, vei primi prin e-mail factura pentru participarea la workshop,  cu un termen de plata de doua zile. Te rog sa o platesti insa cat mai repede, avand in vedere ca locurile rezervate se ocupa in ordinea achitarii lor.

Dupa achitare, vei primi acces intr-un grup de WhatsApp in care distribui toate informatiile privind evenimentul (inclusiv locatia), precum si alte informatii utile in acest context.


 

MASURI DE PROTECTIE SANITARA

Locatia permite amplasarea meselor de lucru in aer liber, cu o distanta de siguranta de 2 m intre ele. Vor fi asigurate masti de protectie, manusi de protectie si substantele dezinfectante necesare fiecarui participant. Totodata, vor fi luate toate masurile de protectie necesare pentru eliminarea oricaror riscuri sanitare, pe fondul situatiei actuale.

CU CINE?

Gabi Ralea este artist DIY si blogger de bricolaj si decor. A urmat cursuri de design interior si s-a specializat in reamenajare interioara in Statele Unite, unde publica in mod constant articole pe teme de bricolaj si are aparuta o carte de bricolaj cotata cu 5 stele pe Amazon.com. Gasesti proiectele sale pe www.gabiralea.ro, unde scrie despre bricolaj, design interior si sustenabilitate

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1