FAQ – Intrebari frecvente

Adica intrebari frecvente pe care le primesc si pentru care am pregatit raspunsurile mai jos. Citeste-le inainte de a-mi scrie, te rog! 🙂

1. Putem prelua un articol de pe gabiralea.ro pe site-ul nostru?

Se poate prelua un fragment in limita a 500 de semne / doua paragrafe, insotit de o imagine si cu link activ catre articolul sursa de pe gabiralea.ro.

2. Pot distribui un articol ori poze in social media de pe gabiralea.ro?

Da, sigur, multumesc si sunt recunoscatoare pentru fiecare share. In fiecare articol, sunt icon-urile retelelor sociale prin care poate fi distribuit continutul. La accesarea de pe mobil, se poate distribui inclusiv prin WhatsApp si Facebook Messenger.

3. Am o intrebare intr-o problema de amenajare. Ma puteti ajuta?

Raspund cu drag la intrebari in comentariile la articole ori in social media. Pentru mai mult de o intrebare, putem rezolva fie printr-o discutie de o ora pe Zoom (detalii AICI), fie printr-unul de serviciile de reamenajare care pot fi comandate AICI.

4. Avem nevoie de ajutor in proiectul propriu de reconditionare. Ne puteti ajuta?

In raport de amploarea proiectului, putem rezolva fie prin training, fie prin asistenta pe durata proiectului. Pentru reconditionarea efectiva, pot recomanda specialisti care au spatiul necesar unor astfel de lucrari.

5. As vrea sa public un articol in regim de “guest post” pe gabiralea.ro. Se poate?

Toate articolele care apar pe gabiralea.ro sunt proprii, originale, scrise in stilul blogului si pe teme proprii. Multumesc pentru propunere, nu se poate.

6. Am vrea sa publicam un articol al nostru pe gabiralea.ro si platim pentru asta. Cat costa?

Toate articolele care apar pe gabiralea.ro sunt proprii, originale, scrise in stilul blogului si urmand temele proprii. Multumesc pentru propunere, dar nu se poate, indiferent care sunt beneficiile oferite.

7. As vrea sa propun un schimb de linkuri, pentru promovarea reciproca. Se poate?

Ca principiu, gabiralea.ro nu a fost niciodata promovat prin link exchange, fiind preferate alte variante. Multumesc pentru propunere, nu se poate.

8. Avem un infografic interesant / un comunicat care am vrea sa apara pe gabiralea.ro. Se poate sa fie preluat?

Se poate, dar nu este obligatoriu sa se intample. Informatiile transmise catre gabiralea.ro NU sunt preluate si publicate automat pe blog ori in social media, ci sunt judecate din punct de vedere al valorii de stire pentru cititori (sunt relevante, aduc informatii utile samd). In cazul publicarii, informatia poate fi reformulata pentru a pastra stilul blogului.

9. Am vrea sa apara pe gabiralea.ro un review pentru un produs / produsele noastre. Se poate?

Se poate, daca produsul este de interes pentru publicul meu. Review-urile se realizeaza insa pe baza testarii personale, nefiind preluate pur si simplu, intr-o forma care sa fie publicata ulterior. Conditiile variaza de la caz la caz, deci scrieti-mi pe gabi @ gabiralea.ro si vom cauta impreuna cea mai buna solutie pentru ambele parti.

10. Am vrea sa fim promovati intr-un articol pe gabiralea.ro. In ce conditii se poate?

Conditiile de aparitie a unor articole de promovare variaza de la caz la caz. Imi puteti trimite detaliile pe adresa gabi @ gabiralea.ro, ca punct de plecare in discutie. Vom vedea apoi ce se potriveste cel mai bine obiectivelor pe care le aveti si in ce conditii putem colabora.