Despre mine

“Nu exista doua maini stangi, exista doar oameni care inca nu au descoperit cum sa le foloseasca”. 

Gabi Ralea

Sunt blogger, contributor pe Republica.ro, hometalk.com, craftgawker.comdwellinggawker.com, desenator, gradinar, croitor si tamplar. Vopsesc si reconditionez chestii, cos, mesteresc, desenez, pictez, fac de toate cu orice imi pica in mana. Handywoman is my middle name!

Mi-am dorit sa fiu designer, dar am fost 20 de ani jurnalist, iar de 13 ani sunt si trainer in comunicare si soft skills. Dupa 10.000 de articole si un premiu al Clubului Roman de Presa, am lasat media pentru content marketing pe piata americana de emergency preparedness & survival, iar asta mi-a schimbat viata.

Ultimii ani au fost o nebunie: am facut proiecte DIY pentru americani, am publicat prima mea carte de DIY pe Amazon.com si am pornit GabiRalea.ro intr-o nisa inexistenta in Romania, iar in doi ani am ajuns cu #lectiadebricolaj la TV.

Am invatat design si professional organizing in SUA si m-am specializat in reamenajari de interior. Tot ce stiu folosesc pe blog, la workshopuri, in emisiunile TV si in proiecte pentru clientii me si pentru brandurile partenere (JYSK, Brico Depot, KiK, Policolor, 3M, Annie Sloan, Fusion Mineral Paint samd).

Am ajuns unde sunt pentru ca am valori la care sa ma raportez cand nu gasesc usor raspunsuri: independenta, sustenabilitate, creativitate, onestitate. “Fa ceea ce iubesti ca sa iubesti ceea ce faci” este un sfat pe care l-am urmat si in care cred. De aici vine si inima din logo.

Invat, descoper, creez si imi doresc sa ii inspir si pe altii sa o faca. Caut inspiratie in calatoriile mele, in carti, in arhitectura cladirilor, in filmele care imi plac. Iubesc blugii si bluzele albe, pantofii rosii, orasul New York, fermele din Wisconsin, cartofii prajiti si hortensiile. Imi place stilul eclectic, in care se regasesc si influente urbane, si un pic de boho, dar si rafinamentul stilului clasic uneori, fie ca-i vorba despre casa ori garderoba.

Am experimentat si fricile, anxietatea si Covidul si am invatat sa le depasesc. Stiu ce inseamna viata dupa 45 de ani, dar tratez totul cu un zambet, yoga, ciocolata neagra si vin rosu. Chiar si asa, n-as da pe nimic ultimii ani din viata mea, in care am depasit orice limita mi-as fi ridicat vreodata in minte.

Ce teama de schimbare in cariera dupa 40 de ani? Ce frica de bormasina ori de solvent?? Hold my beer si da-mi niste cuie!

Aa, si nu stiu daca am zis, dar spun oricum: #ilovemyjob !

P.S. Daca ai o intrebare pentru mine sau crezi ca pot sa te ajut sau daca esti companie si vrei sa colaboram, scrie-mi AICI. Inainte de asta totusi, vezi daca nu gasesti cumva raspunsul in aceste FAQ.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *