by Gabi

Sunt blogger, contributor pe Republica.ro, hometalk.com, craftgawker.comdwellinggawker.com, desenator, gradinar, croitor si tamplar. Sunt specialist in reamenajari interioare si gospodar de oras pentru care bricolajul este un mod de viata.

Mi-am dorit sa fiu designer, dar am fost 20 de ani jurnalist. Am lasat presa pentru content marketing pe piata americana. Am invatat design si professional organizing in SUA, unde m-am specializat in reamenajari de interior si am scris despre DIY prima oara. Si tot acolo am publicat si cartile pe care le vand prin Amazon.

Tot ce stiu folosesc acum pe blog, la atelierele DIY & decor, in emisiunile TV si in proiecte pentru mine, pentru clientii me si pentru brandurile cu care lucrez (JYSK, Brico Depot, KiK, Policolor, Annie Sloan, Fusion Mineral Paint samd).

Descopar. Invat, pe mine si pe altii. Caut inspiratie in calatoriile mele, in carti, in arhitectura cladirilor, in filmele care imi plac. Iubesc blugii si bluzele albe, pantofii rosii, orasul New York, fermele din Wisconsin, cartofii prajiti si hortensiile.

Am ajuns unde sunt pentru ca am valori la care sa ma raportez cand nu gasesc usor raspunsuri: independenta, sustenabilitate, creativitate, onestitate.

“Fa ceea ce iubesti ca sa iubesti ceea ce faci” este un sfat pe care l-am urmat si in care cred. De aici vine si inima din logo. Si mai am o vorba: “Nu exista doua maini stangi, exista doar oameni care inca nu au descoperit cum sa le foloseasca”

Urmeaza-ma in aceasta calatorie, ca sa iti descoperi si tu pasiunea si sa vezi cat de mult poti face cu mainile tale!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1