Cumparaturi in culori de toamna: 2 variante

Vom avea timp de stat acasa si reamenajat, se pare, iar magazinele home & deco au anticipat tendinta si vin cu reduceri succesive. Rasfoind ce ofera magazinele online, am descoperit produse superbe la reducere, care aduc cu usurinta in casa atmosfera aurie de toamna.

Iti propun doua variante de decor compuse in culori de toamna, in doua stiluri diferite. Sper sa te inspire sa-ti amenajezi cat mai placut propria locuinta.

Varianta 1: Autumn Kiss

Pictorul Gustav Klimt are un stil inconfundabil nu doar prin tusele folosite, ci si prin culori. “Kiss” este doar unul din tablourile sale foarte cunoscute, de la care am plecat in compunerea acestei variante de decor, in care am urmarit sa duc mai departe senzualitatea si caldura tabloului, prin culori si texturi.

Canapeaua din catifea aurie este de, de fapt, un coltar extensibil descoperit intr-una din campaniile de reducere de la Vivre, iar textura ei senzuala este continuata in materialul pernelor decorative si al covorului. Am urmat paleta calda de culori a tabloului prin alegerea lampadarului si a covorului in nuante de galben aramiu, in culori de toamna. O urma de verde completeaza paleta, aducand echilibru intr-o schema care altfel cuprinde cele mai calde nuante ale toamnei.

Am gasit toate articolele acestui aranjament pe Vivre si le-am inclus intr-o lista mai jos, cu preturi si linkuri de unde le poti cumpara.

1Replica tablou “Kiss” de Gustav Klimt – 75,99 lei, 2Fata de perna maro 40 cm x 40 cm – 15,99 lei, 3Fata de perna decorativa Enzo Multi 43 cm x 43 cm – 49,99 lei, 4Fata de perna Royal Burgundy 50 cm x 50 cm – 99,99 lei, 5Vaza Spania – 299,99 lei, 6Coltar extensibil Relax Gold – 2.699,99 lei, 7Covor Furrow – 749,99 lei, 8Lampadar – 259,99 lei.

Varianta 2: Falling into Yellow

Galben este culoarea toamnei calde, urmasa verii. Cred ca se potriveste bine toamnei de la noi, care nu mai este de mult rece si urata, ci trece direct intr-o iarna care are ocazional izbucniri de viscol. Combinatia asta pastreaza peste toamna caldura verii si se imbina frumos cu izbucnirile gri de iarna.

Texturile imbina caldura si confortul – stofa fotoliului si materialul matasos al cuverturii galbene – cu accente mai dure, de beton cenusiu, astfel ca rezulta un decor echilibrat intre feminin si masculin, intre romantic si industrial. Aceleasi directii se regasesc si in forme, caci liniile curbe ale fotoliului si oglinzii sunt echilibrate de imprimeul brut al covorului si de lipsa unui model al draperiei.

Las si aici sursele pentru fiecare obiect, ca sa le poti gasi si cumpara, daca iti doresti ceva dintre ele. Tine minte ca preturile trecute mai jos sunt valabile la data publicarii articolului si ca ele se pot modifica ulterior, in timp.

1 – Lustra Nutra Golden – 519,99 lei, 2 – Covor Messina – 699,99 lei, 3 – Fotoliu Ahne Yellow – 1349,99 lei, 4 – Oglinda Benedicta – 149,99 lei, 5 – Set vase Pomegranate – 39,99 lei, 6 – Masuta – 469,99 lei, 7 – Draperie Amaranth – 159,99 lei, 8 – Patura Haydi – 149,99 lei.

Variante la variante, cu buget mic

Este adevarat ca nu toate cele pe care ti le-am aratat mai sus au cele mai mici preturi de pe piata, dar asta nu trebuie sa te faca sa renunti la ideea de a-ti innoi decorul casei, toamna asta. Am cautat si am gasit cateva solutii mai accesibile si in acelasi stil cu o parte din produsele de mai sus. Ca de obicei, gasesti linkurile sub fotografie.

1 – Lustra Chronos – 119,99 lei, 2 – Masuta pentru cafea Dasy Grey – 229,99 lei, 3 – Vaza verde – 25,99 lei, 4 – Fotoliu Toledo – 669,99 lei.

Sper ca aceste sugestii sa iti fie de folos si sa te inspire in amenajarea casei in asa fel incat sa te reprezinte si sa iti ofere confortul dorit. Daca articolul ti-a placut, distribuie-l mai departe in social media si prietenilor pasionati de amenajare interioara.

Spor in toate iti doresc si nu uita: poti descoperi si alte idei de amenajare interioara si proiecte de bricolaj urmarindu-ma pe pagina de Facebook Gabi Ralea DIY & Decor, pe Instagram si pe YouTube

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like