Vino sa descoperi mesteritul la “Lectia de bricolaj”!

Am lansat Lectia de bricolaj, primul atelier despre proiecte DIY reusite. Patru ore, sase oameni, zece pasi de aur in bricolaj. Vii si tu?

Este oficial: am lansat in Romania primul atelier care infirma teoria celor doua maini stangi. Demonstrez, in schimb, ca bricolajul este 90% transpiratie si doar 10% inspiratie.

Am lansat “Lectia de bricolaj”, primul atelier despre decalogul proiectelor DIY reusite. Patru ore, sase oameni. Prima editie – in 21 aprilie, la ora 10.00.

Vii si tu?

Care decalog? Ce este cu teoria celor doua maini stangi? Si de ce doar 10% inspiratie?

Vezi proiectul pe Pinterest si zici ca nu-i mare lucru, dar afli ca nu-i asa cand iti curge vopseaua, iar lipiciul nu tine. Unde ai gresit? Ai avut inspiratie, dar n-a fost de-ajuns, asa-i? Pai o singura explicatie crezi ca-ti ramane: ai doua maini stangi.

N-are cum. Nu exista. Exista doar oameni care nu stiu exact de unde sa inceapa in bricolaj. Proiectele de pe Pinterest sunt o etapa in bricolaj, dar sigur nu prima. La atelier, incepem cu inceputul, pentru ca bricolajul inseamna mai mult decat floricele din fimo, bijuterii handmade si cutii imbracate in servetel.

Creativitatea nu se termina niciodata. Cu cat o folosesti mai mult, cu atat se dezvolta mai tare. Dar daca o imbini cu utilul, poti sa ii dai un aspect concret remodeland orice – garderoba, mobila, decorul casei in care stai, curtea. Asa creezi acasa locul din care nu vrei sa mai pleci.

Insa ai nevoie sa stii ce si cum sa folosesti in proiectele tale: cum manuiesti uneltele, cum rezista materialele si care sunt limitele lor. disecam drumul de la “am vazut un proiect super pe Pinterest, dar nu-i de mine” si pana la “Ce tare! Tu l-ai facut?? Woow!”, pe care putini stiu cum sa il parcurga. Acestia sunt pasii care inseamna 90% transpiratie. Pentru restul de 10%, exista o lume intreaga in jur care asteapta sa iti ofere inspiratie, iar eu iti arat cum sa o cauti.

In final, intelegi ca bricolajul inseamna mai mult stiinta decat talent. Creezi apoi singur proiecte incredibile, cu cele doua manute pe care le credeai stangi.

Unde, cand si cum

Atelierul dureaza 4 ore, timp in care vorbim, incercam, pipaim, mesterim. Materialele, cafea si gustarile sunt din partea casei, tu adu-ti creativitatea si cheful de mesterit.

Ne vedem la ora 10.00, la Quartier Bistro-Cafe, in Bulevardul Mircea Voda nr. 43, la doi pasi de statia de metrou Timpuri Noi. Mai multe detalii despre locatie gasesti aici.

Cat costa? Va fi 180 de lei pentru urmatoarele ateliere, dar acum, la prima editie, pretul promotional este de 150 de lei de persoana.

Sunt doar 6 locuri in grupa, asa ca va trebui sa te grabesti! Rezerva-ti locul prin pagina asta sau scrie-mi pe adresa [email protected] ca sa ai locul asigurat in 21 aprilie!

Esti gata de mesterit?

Tu ce crezi? Comenteaza!

You May Also Like