Trei tendinte noi, in colectia JYSK toamna 2019

Trei tendinte se regasesc in colectia de toamna 2019 a JYSK, abia aparuta in magazine.

De cateva sezoane incoace, JYSK isi bazeaza colectiile de sezon pe trenduri, adica scheme de culoare si de stil care diversifica stilul scandinav. Astfel, simplitatea nordica se combina cu alte influente, gasindu-si mai usor loc in casele unor oameni cu preferinte diferite.

Trei tendinte se regasesc si in colectia de toamna 2019 JYSK, abia aparuta in magazine. Iti povestesc mai jos ce contine ea si prin ce se diferentiaza aceste tendinte.

Reflexion

Dintre toate tendintele din noua colectie JYSK, aceasta este cea mai aproape de pamant – atat la nivel micro, cat si macro, la scara cosmica – si de culorile sale.

Regasim nuante calde de teracota, bej, auriu si grej, dar si cenusiu de sol lunar, nisip ori pamant.

Este o tendinta care face apel la simtul tactil, la texturi si suprafete pe care simti nevoia sa le atingi, pentru contectarea la energia profunda a pamantului.

Memphis

Trecem de la tactil la vizual, cu o tendinta incredibil de vesela pentru un producator scandinav.

Memphis are ceva din diversitatea stilului Art Deco (foarte popular in anii ’30) si din formele Bauhaus: culori puternice, forme geometrice, detalii bogate pe care nu te astepti sa le gasesti neaparat in casa scandinava pe care ti-o inchipui.

Suprafetele preferate sunt plane, drepte, iar liniile sunt clare si generatoare de contrast, fie ca sunt decoratiuni, textile ori piese de mobilier.

The New Wave

Am lasat la final ce-mi place mai mult – o combinatie de rustic si industrial in culori de natura.

Tendinta aceasta sugereaza – pentru mine cel putin – abandonul umanitatii in bratele naturii, o salbaticie controlata si importata partial intr-un simplu apartament.

Vad integrat aici orice natura poate produce, de la piatra si lemn si pana la albastrul cerului nordic si al oceanului, albul zapezii sau verdele padurii.

Regasesti aceste tendinte in mai multe categorii de produse din magazinele JYSK – lenjerii, mobilier, accesorii pentru baie si bucatarie, decoratiuni. Un catalog cu noile produse poti vedea si pe site-ul JYSK aici.

Daca ti-a placut articolul, distribuie-l in social media si trimite-l prietenilor care cauta idei pentru amenajare!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like