Revista Atelierul si Wood Be Nice intr-un proiect Pop-up Gallery, la BIFE SIM 2018

Daca te intereseaza designul de mobilier, atunci nu trebuie sa ratezi proiectul de tip Pop-up Gallery pe care Revista Atelierul si Wood Be Nice il prezinta la Targul international de mobila din Bucuresti, incepand de miercuri, 12 septembrie.

Mihaela Ion, manager cultural cu o experienta de peste 12 ani in domeniul industriilor creative si culturale romanesti si co-fondatoare a Revistei Atelierul, curatoriaza un nou proiect, Revista Atelierul x Wood Be Nice in cadrul BIFE SIM, Targul international de mobila din Bucuresti.  Ideea pentru acest proiect vine dupa o colaborare ampla de peste 8 ani intre Mihaela si fondatorii Wood Be Nice: Daniel Loagar si Andrei Cornea. Produsele expuse sunt insolite si sunt selectate special pentru a atrage atentia publicului interesat de obiectele de mobilier in cadrul BIFE SIM.

Este un proiect neconventional atat prin prisma produselor selectate, cat si prin contextul spatiulului de desfasurare – propun un Pop-up Art Gallery in cadrul BIFE SIM 2018. Produsele de designer sunt menite sa fie expuse intr-o galerie de arta. Produsele de design isi vor primi si in Romania acest loc, iar una dintre aspectele curatoriale pe care marsez este prezentarea acestora  in spatii destinate consumului de cultura”, afirma Mihaela Ion.

Proiectul initiat de Revista Atelierul se desfasoara intre 12 si 16 septembrie 2018, in Pavilionul B2, din cadrul Romexpo, programul de vizitare fiind intre orele 10.00 si 18.00 in perioada 12 – 15 septembrie si intre orele 10.00 si 16.00 in ziua de duminica, 16 septembrie. Intrarea la BIFE SIM este contra cost.

Revista Atelierul x Wood Be Nice te invita la reverie, te scoate din zona de confort si iti propune noi idei despre cum un obiect de design trebuie sa fie realizat si prezentat.  Acest proiect nu este singurul de gen Pop-Up Art Gallery, Mihaela Ion a initiat Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, proiect pe care l-a implementat alaturi de echipa creativa a Revistei Atelierul in diferite locatii nonconformiste din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara.

„Produsul de design a spart bariera artei contemporane si a capatat statutul de obiect de arta. Suntem in fata a trei transformari majore: a creatiei artistice si vizuale, care apartine mai intai imaginatiei artistului si ulterior societatii, a institutiilor de arta, care  devin spatii de cultura adaptate artistului contemporan si a publicului de arta, care are acum dreptul de a avea o parere, care devine emancipat, isi pune intrebari asupra lucrarilor de arta pe care le observa si nu se mai multumeste doar cu o simpla prezentare din partea unui critic de arta avizat”, mai afirma Mihaela Ion.

Tu ce crezi? Comenteaza!

Scroll to Top