O carte pentru inspiratia ta: „The Colorist” de la Annie Sloan

Orice fire creativa gaseste usor surse de inspiratie in lumea din jur. Atunci cand mai multe surse au fost insa adunate la un loc, bucuria este si mai mare. „The Colorist” de la Annie Sloan este o astfel de bucurie

Este o publicatie nou aparuta si care imi doresc sa fie periodica, pentru ca aduna in 132 de pagini sfaturi, imagini pentru inspiratie, proiecte realizate cu vopsea pe baza de apa de la Annie Sloan si instructiuni detaliate pentru fiecare. Surpriza este un sablon pe care il poti folosi pentru a personaliza orice doresti, de la vaze si mobilier si pana la faianta ori perne. 

Imi plac foarte mult articolele de tipul „shop de look”, pentru ca propun nu doar produse, ci si concepte de design pe care le poti copia fara teama de a gresi, atunci cand nu esti sigur pe abilitatile tale de designer.  Publicatia este in limba engleza, iar produsele nu sunt de la noi, insa nu cred ca asta ne opreste din a cauta variante locale pentru acele aranjamente interioare care ne plac. Pana la urma, nu despre asta vorbim cand ne referim la sursele de inspiratie?

Am rasfoit cartea si pot sa-ti spun ca acest concept de design integrat se regaseste si in alte proiecte, cum ar decorarea unui apartament cu motive botanice de inspiratie exotica. apar aici si cateva sfaturi despre cum sa construiesti singur un astfel de decor. De exemplu, alegerea unei plante ca motiv pentru tot aranjamentul sau folosirea combinatiei roz si verde.

Sunt sase proiecte realizate cu vopsele pe baza de apa de la Annie Sloan si descrise pas cu pas, astfel incat sa poata fi reproduse cu usurinta. Unul dintre ele se refera la o tehnica despre care v-am povestit si eu pe blog – ombre. Iata cum arata un dulap vopsit in cateva nuante de albastru, alb si verde:

Si iata si sablonul despre care va spuneam!

Eu am aceasta carte de la All My Crafts, unul dintre distribuitorii Annie Sloan in Romania, cu care am avut bucuria sa ma intalnesc toamna aceasta, la standul Annie sloan Romania de la Targul International de Mobila BIFE 2018.

Cartea a aparut la 1 august si urmeaza sa fie disponibila mai mult ca sigur la toti distribuitorii produselor Annie Sloan in Romania. Daca vrei sa o cumperi si tu, o poti comanda aici.

Citeste si...

Tu ce crezi? Comenteaza!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1