KiK deschide doua magazine intr-o zi, la Ploiesti

Reteaua magazinelor KiK s-a extins din nou, cu doua magazine care au fost deschise la Ploiesti, in aceeasi zi.

Reteaua magazinelor KiK se extinde din nou, cu doua noi magazine deschise la Ploiesti, in aceeasi zi. De vineri, 14 iunie, sunt disponibile si aici decoratiunile, dar si restul produselor pe care le vezi in catalogul lor sau in magazinele din restul tarii.

Orice eveniment de acest fel este insotit de surprize, in care, de data asta, ma implic si eu. Iti povestesc mai jos despre ce este vorba.

In premiera, KiK deschide doua magazine in aceeasi zi

Cele doua magazine sunt in zone circulate din Ploiesti. Unul se afla in Winmarkt Omnia (Centru), la subsol si are o suprafata de 750 mp. KiK Winmarkt Big este pozitionat la etajul 1 si are o suprafata de 360 mp.

Am fost in magazinul din complexul Omnia din Ploiesti si am scotocit prin rafturi, asa cum fac de obicei. Desi merg frecvent in magazinele KiK, tot ma gasit decoratiuni pe care nu le vazusem inainte. Cate ceva pentru organizare in baie si in alte zone, iar printre cutii si cosuri am descoperit inclusiv unele turcoaz.

Despre decoratiuni sunt multe de spus, dar mentionez doar un trend nou aparut in gama de produse de vara: decoratiunile tropicale, in culori foarte vii. Iti povestesc foarte curand mai multe despre ele.

Si am descoperit si o cutie fabuloasa, in colectia decoratiunilor nautice, asa ca m-am jucat putin cu ea, de nu-mi venea sa o las din maini. Nu era singura varianta (ce imprimeu cu un camp de lavanda era si ea colosala), dar mi-a placut cel mai mult dintre toate.

In plus, am plecat cu o sacosa plina de cumparaturi – mai ales haine pentru baiatul meu, a carui garderoba de vara se rsimte dupa un puseu de crestere, in luna mai.

Cele doua magazine din Ploiesti se alatura locatiilor KiK deja deschise la Oradea (2 magazine), Piatra Neamt, Botosani, Sighetu Marmatiei, Braila (2 magazine), Mioveni, Vaslui, Bistrita, Craiova, Ramnicu Valcea, Bucuresti (in Bucur Retail Park si Liberty Center), Constanta, Timisoara si Deva.

Despre magazinele deschise in Bucuresti ti-am povestit si eu, in articolele de aici si aici.

Surprize pentru mari si pentru mici

Deschiderea magazinelor vine cu o reducere de 10% la toate produsele din magazin, timp de doua zile, precum si cu premii instant pentru copii, de la mascota KiK, daca spun codul „KiK Vacanta”.

O alta surpriza insoteste deschiderea celor doua magazine, iar aici am si eu ceva implicare. Pe scurt, un client din Ploiesti al magazinelor abia deschise va castiga un voucher de cumparaturi de la KiK in valoare de 500 de lei, pe care il va folosi pentru a-si aranja dupa dorinta coltul de afara din curte, balcon sau terasa. Nu va decora singur, ci il voi ajuta eu personal, atat in alegerea decoratiunilor de la KiK, cat si in integrarea lor in aranjamentul de acasa.

Asadar, daca esti din Ploiesti, acum este momentul sa ne vedem! Urmareste pagina de facebook Gabi Ralea DIY & Decor, pentru a participa la concurs si a castiga voucherul de cumparaturi si sedinta gratuita de design!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like