Hai la workshop, sa facem decoratiuni!

Anul acesta, vom avea timp sa stam acasa pe saturate. Daca nu mai stii ce sa faci cu timpul tau si vrei sa ai decoratiuni facute cu propriile maini, hai sa le facem impreuna, la workshopurile din 18 si 19 decembrie.

Ai mai jos toate informatiile legate de aceste evenimente.

Workshopurile au loc in 18 si 19 decembrie, incepand cu ora 10.30 si dureaza o ora si jumatate. In acest timp, vom face braduti de Craciun din diferite materiale, pe care ii decoram si accesorizam. Eu asigur toate materialele, asa c nu trebuie sa aduci cu tine decat voia buna si cheful de mesterit.

Taxa de participare este de 150 de lei si poate fi platita prin transfer bancar ori prin Paypal. Avand in vedere ca, pentru fiecare participant, trebuie pregatite materiale si conditii propice de workshop, taxa de participare se plateste inainte de eveniment, nu la fata locului.

Locurile se considera ocupate in momentul achitarii lor, fapt pe care il poti confirma trimitand organizatorilor, prin email, o dovada a platii.

Workshopurile au loc in intr-o locatie privata, adica in atelierul Gabi Ralea DIY & Decor. Vei primi adresa exacta in momentul confirmarii locului la workshop.

CUM MA INSCRIU?

Foloseste formularul de mai jos ca sa rezervi locul si mentioneaza in mesaj data in care doresti sa participi si modul de plata – cont bancar ori Paypal, precum si codul de reducere, daca ai asa ceva. 

In cazul in care doresti sa platesti participarea in numele unei persoane juridice, lasa in mesaj datele care trebuie sa apara pe factura: numele societatii,  numar de inregistrare la Registrul Comertului, cod unic de inregistrare fiscala (CUI), banca, adresa firmei si reprezentantul sau legal.

In termen de 24 de ore de la trimiterea mesajului tau, vei primi prin e-mail proforma pentru participarea la workshop,  cu un termen de plata de doua zile. Te rog sa o platesti insa cat mai repede, avand in vedere ca locurile rezervate se ocupa in ordinea achitarii lor. Ulterior, vei primi factura si contractul de workshop.

Dupa achitare, vei primi acces intr-un grup de WhatsApp in care distribui toate informatiile privind evenimentul (inclusiv locatia), precum si alte informatii utile in acest context.

Purtarea mastii este obligatorie pe toata durata workshopului. Voi asigura pentru fiecare participant masca de protectie si substantele dezinfectante necesare pentru a ne simti cu totii in siguranta.

Te astept cu drag la workshop, intr-un loc in care putem respecta cerintele privind distantarea si unde putem mesteri impreuna, cu o cana de cafea ori ceai cald alaturi!

Spune si altora despre acest workshop! Distribuie informatia in social media si trimite-o prietenilor pasionati de bricolaj!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like