DIY: suport cu transfer IOD de iarna

Din orice rest de material poti face obiecte inedite, daca ai imaginatie, stii ca spun asta foarte des. Iata inca un exemplu: un suport pentru lumanari pe care l-am creat dintr-o bucata zdravana de lemn.

Rezultatul este unul reusit zic eu. Pasii ii vezi mai jos, in articol, dar si in materialul filmat pentru Lectia de bricolaj de la Antena 1.

Materialele

Este un proiect de reciclare, pentru ca am folosit un rest de lemn, ramas de la un stalp ori cam asa ceva. Aceea a fost baza, iar in afara de asta am folosit vopsea alba si vopsea spray alba, trei capace de borcan, trei suruburi si o bucata de funda rosie subtire.

Iar elementul cel mai fain este transferul IOD din colectia de iarna – o bucatica atat cat sa incapa pe suportul acesta din lemn, aleasa cu greu din seria superba de imagini din aceasta colectie, pe care am aratat-o si eu AICI. Eu am aceasta colectie de la Rouge Boutique Decor din Brasov, dar o poti gasi si la alti distribuitori ai produselor IOD Design in Romania.

Pasii de urmat

Primul pas a fost sa vopsesc lemnul in alb, cu o vopsea autosigilanta, lucioasa, pentru ca transferul sa adere fara probleme. Tine minte ca trebuie mereu sa ai o suprafata curata si plana pe care sa aplici transferul, iar ca vopseaua de tip creta este ok doar daca o sigilezi cu un strat de lac, nu cu ceara inainte de a aplica transferul.

Apoi am aplicat transferul pe suportul din lemn si am marcat locurile in care urmau montate cele trei capace, cu cate un surub. Am vopsit cu sprayul capacele, am aplicat pe marginea lor o funda subtire rosie si apoi le-am montat.

Inca ceva: pentru sigilarea transferului am aplicat un strat de lac incolor peste suportul din lemn.

Asta-i tot ce am facut pentru a construi acest suport simplu pentru lumanari! 🙂 Iar proiectul il poti vedea si in Lectia de bricolaj de la Antena 1, cu mai multe explicatii legate de pas si materialele folosite.

Daca ti-a placut proiectul, distribuie-l si prietenilor pasionati de mesterit, dar si in social media!

Spor in proiecte iti doresc si nu uita: poti descoperi si alte proiecte inedite urmarindu-ma pe pagina de Facebook Gabi Ralea DIY & Decor, pe Instagram si pe YouTube.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like