DIY de iarna: cutia cu casute

Cand vine prima ninsoare din an, este imposibil sa nu te gandesti la brad si decoratiuni de Craciun. Cum sarbatorile astea vom avea destul timp de petrecut acasa, am putea sa incepem deja sa decoram. Eu incep cu un DIY de iarna: aceste casute pentru care am si o cutie drept fundal.

Nu stiu exact de unde am aceasta cutie, dar i-am gasit repede un scop, alaturand-o casutelor pe care le pictez pe resturi de lemn. Am folosit un pic de vopsea alba SPOR Aqua pentru fundal, apoi cateva nuante Annie Sloan pentru colorarea fundalului.

Evident ca prima etapa a fost curatarea cutiei si slefuirea ei cat sa scot praful si mizeria din ea. A urmat stratul alb de baza, dat cu SPOR, o vopsea care se usuca usor si acopera excelent. Peste ea, am folosit Annie Sloan in nuantele Greek Blue, Original si Country Grey, pentru a imagina un cer de iarna plumburiu.

A fost chiar o placere sa pictez ca si cum ar fi creat un tablou, in interiorul cutiei pe care voiam sa o transform in cadru pentru cele patru casute. La final, am sigilat vopseaua aplicand un strat de lac.

Simteam ca lipseste ceva, asa ca am adaugat o instalatie luminoasa alimentata cu o baterie.

… iar ceva mai tarziu am schimbat instalatia, cu alta mai expresiva.

Casutele astea imi sunt tare dragi. Am pictat in multe culori si cu multe motive, iar mare parte din casutele astea au ajuns la prieteni.

Nu stiu ce fel de iarna ne asteapta, dar sper sa fie una frumoasa, cu zapada cat trebuie si pe care o trecem cu bine sanatosi…

Sper ca acest proiect sa te inspire si pe tine sa faci lucruri frumoase din nimic. Daca ti-a placut articolul, te rog sa-l distribui in social media si sa il trimiti si prietenilor pasionati de bricolaj.


Descoperi si alte idei de proiecte diy si sfaturi de amenajare urmarindu-ma pe mai multe platforme:

Iar daca simti ca ceva din casa ta nu este asa cum trebuie, prinde curaj si rezerva o consultatie online aici, ca sa gasim impreuna solutia potrivita!

Tu ce crezi? Comenteaza!

You May Also Like