DIY: cum inramezi un poster ▶️

Daca ar fi sa cumpar rame pentru toate picturile pe care vreau sa le agat pe pereti, as da faliment. Drept urmare, am cautat solutii mai simple pentru a le expune si am gasit una, pe care o aplic cu succes.

Nu este o rama propriu zisa, ci mai degraba jumatate dintr-una, dar este practica, ieftina si usor de improvizat, in doar cinci minute.

Ai o lista foarte scurta de materiale de procurat: posterul sau acuarela pe care vrei sa o expui, doua stinghii din lemn cat latimea posterului, o bucata de sfoaare sau snur si un capsator.

Lemnul nu trebuie sa fie potrivit de gros, cea ce am eu aici fiind, in sectiune, cu dimensiunile 3 cm x 1 cm. Cat priveste snurul, cauta unul care sa arate bine pe fondul peretelui, pentru ca va fi vizibil.

Ideea este simpla: montezi stinghiile in partea de sus si, respectiv, in partea de jos a posterului, cu ajutorul capsatorului, apoi fixezi snurul pentru agatat. Vezi pasii mai bine in materialul video de mai jos.

Poti folosi cu succes aceeasi varianta pentru a agata harti sau alte hartii pe care vrei sa le expui pe perete. Eu am agatat acest fluture in atelier, inttr-o zona in care aveam nevoie de un print mare si nu foarte greu.

Un alt avantaj, pe langa usurinta proiectului, este ca poti depozita fara probleme posterul cand nu mai ai nevoie de el, rulandu-l in jurul uneia dintre stinghii.

Sper ca ideea mea sa iti fie de folos. Daca este asa, nu uita sa o ditribui mai departe, in social media si prietenilor pasionati de DIY.

Spor in proiecte iti doresc si nu uita: poti descoperi si alte informatii si proiecte inedite urmarindu-ma pe pagina de Facebook Gabi Ralea DIY & Decor, pe Instagram si pe YouTube.

Tu ce crezi? Comenteaza!

You May Also Like