Cum l-am cunoscut pe Paienjenel

A fost soare, a fost multa lume, iar totul a fost perfect. Asa si trebuia sa fie la lansarea ”Aventurilor lui Paienjenel”.

O cunosc de mult pe mama lui Paienjenel (asa se numeste persoana care iti da viata chiar daca esti doar un personaj imaginar, nu?). Cand Joe Popov mi-a spus ca se imbraca in fusta pentru intalnirea lui Paienjenel cu lumea, mi-am dat seama ca treaba e serioasa si am fost si eu.

A fost soare, a fost multa lume, iar fusta i-a stat perfect. Asa si trebuia sa fie, sambata, la lansarea ”Aventurilor lui Paienjenel”, la Gradina din carti din Gradina Botanica.

Nu-mi plac lansarile de carte scortoase. N-a fost nimic scortos la Gradina Botanica (bine, daca lasam la o parte un copil care nu a dormit destul in noaptea de dinainte). Joe a uitat la un moment dat de emotii si nu stiu sa fi plecat cineva de acolo fara autograful ei pe carte.

DSCN9985

Au fost multi copii, iar Paienjenel i-a asteptat cu fursecuri, capsuni si socata, dar si cu multe planse de colorat cu personajele din carte.

DSCN9988DSCN9980

Joe a scris cartea, care a aparut la editura Corint Junior, iar Raluca Ilie a ilustrat-o. Costa 34,90 de lei si o gasiti fix AICI, daca vreti sa o comandati. Am auzit ceva si de o traducere a cartii, dar nu ati aflat de la mine, da?

Va mai spun doar ca este vorba despre cum un mic păianjen il invinge pe monstrul Plictiseala. Ca sa aflati ce si cum trebuie sa cititi cartea. Unii au inceput deja, deja nu au intre 5 si 9 ani si nu se inscriu neaparat in publicul tinta…

DSCN9973 DSCN9990

Si s-au distrat, si s-au jucat, si s-au maimutarit…

DSCN0003…pana au obosit si au plecat.

A fost un pas mare pentru un om drag, caruia ii doresc ca ”Aventurile lui Paienjenel” sa fie doar primul dintr-un lung sir de succese.  A fost o zi care vad ca a iesit bine, in care a fost soare si nu a plouat, iar copilul a purtat, pana la urma, tricoul portocaliu.

Succes, Joe!

DSCN9989DSCN0009

Tu ce crezi? Comenteaza!

You May Also Like