Casa boho cu aer de vacanta, intr-un fort militar

O casa vorbeste mereu despre cei care stau in ea. Cand este vorba despre o locuinta intr-un campus militar, ai spuen ca posibilitatile sunt limitate, dar iata ca nu-i chiar asa. Iata cat de originala poate fi o astfel de casa si cat de frumos poate spune ea, in stil boho, povestea familiei care o ocupa.

Este o casa amenajata relaxat, cu note de vacanta in sudul insorit al Americii. Ii poti urmari si tu povestea pe contul de instagram kaelahbee, al celei care a amenjat-o.

Unde?

Kaelah traieste in Fort Campbell (statul american Kentuky), alaturi de sotul sau Mike si cei doi baieti ai lor. Mike este militar in fortele aeriene americane, asa ca locuieste impreuna cu familia in interiorul bazei, intr-o locuinta de serviciu. Este insa incredibil cum a putut Kaelah sa transforme aceasta locuinta intr-un camin atat de primitor si plin de personalitate.

Cum?

In amenajare, Kaelah a urmat stilul boho, stil devenit tot mai popular in ultimii ani si despre care ti-am povestit si eu in articolul de aici.

Daca te uiti cu atentie, recunosti usor aici elementele acestui stil, precum si culorile cu care el este asociat, in ultimele tendinte in domeniu. Verde si ruginiu in tonuri naturale sunt doua din nuante, iar lor li se adauga argila, impletiturile din ratan si lemnul natur.

Tot reprezentative pentru stilul boho sunt cosurile impletite, oglinzile rotunde cu rama din materiale naturale si corpurile de iluminat din ratan. Le regasim pe toate in amenjarea facuta de Kaelah. La fel cactusii, care se imbina perfect cu caramiziul ghivecelor din argila si cu nuanta calma a celor impletite din paie ori zambila de apa.

Iar un alt element foarte iubit in amenajarile boho este scaunul din ratan, aici in varianta “egg chair”, numit asa datorita formei precum gaoacea unui ou. In SUA, genul acesta de scaun se gaseste de exemplu la Wallmart (un fel de Auchan de la noi) si costa 300 de dolari. La noi, ceva similar se gaseste la preturi cuprinse intre 1.400 si 3.000 de lei.

Ce mi-a placut insa mie mult este modul in care se “leaga” toate elementele, urmand principiile continuitatii si echilibrului din design. In living, de exemplu, peretele pe jumatate verde de jur imprejur integreaza perfect, in aceeasi amenajare, si zona de stat, si pe cea de studiu ori organizare, unde se afla micul birou.

Acelasi lucru il poti vedea usor si in baie, unde rafturile din ratan si elementele aurii completeaza perfect accentele de verde. Desi spatiul este mic, este loc pentru plante, care se leaga perfect cu motivul botanic al tapetului. Baia nu pare incarcata pentru ca spatiu neutru exista: chiuveta este alba si la fel fondul tapetului.

Omul sfinteste locul

Este perfect normal ca o locuinta sa se modifice in timp, pentru ca intotdeauna casele evolueaza odata cu noi. Asa se intampla si cu aceasta locuinta, unde ajustarea schemei de culori a fost una din modificarile facute in timp.

Inclusiv in exterior s-au schimbat lucrurile, pornind cu usa de la intrare…

… si continuand cu terasa si curtea.

Felul in care Kaelah a transformat aceasta casa poate inspira pe oricine si confirma ca omul sfinteste locul. Conteaza mai putin unde este casa ta, important este cum o transformi in acasa, punand asupra ei amprenta personala. Iar Kaelah a facut asta din plin!

Sper sa te inspire si pe tine acest articol, iar daca ti-a fost de folos, distribuie-l in social media si trimite-l si prietenilor pasionati de design interior.

Spor in proiecte iti doresc si nu uita: poti descoperi si alte informatii si proiecte inedite urmarindu-ma pe pagina de Facebook Gabi Ralea DIY & Decor, pe Instagram si mai ales pe YouTube, unde postez saptamanal materiale video noi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like