Home Design Culoarea anului 2018 de la Benjamin Moore: rosu Caliente
Culoarea anului 2018 de la Benjamin Moore: rosu Caliente

Culoarea anului 2018 de la Benjamin Moore: rosu Caliente

24/11/2017

Daca te intrebi ce va aduce anul 2018 in decoratiuni si design de interior, sa stii ca unul dintre raspunsuri este integrarea in amenajare a altor culori decat anul trecut. Tendintele in domeniu vin mai ales din partea producatorilor de vopseluri, care propun anual cate o alta nuanta. 

Care este nuanta pentru 2018? Iti vorbesc acum despre una singura: rosul Caliente pe care producatorul American Benjamin Moore l-a declarat culoarea anului 2018.

L-au lansat oficial saptamana aceasta, inclusiv in Romania. De la violetul Shadow din 2017, Benjamin Moore a trecut la Caliente, o alta culoare puternica si vibranta, care sugereaza magia covorului rosu, bogatia regalitatii, emotia, increderea. O poti echilibra alaturandu-i una din nuantele de alb, gri, sau bej din gama pentru 2018. 

Benjamin Moore a lansat culoarea anului 2018 in perioada in care incepem sa ne pregatim pentru Craciun, astfel ca mi-a fost usor sa asociez aceasta nuanta cu sarbatorile de iarna. Imi zboara gandul la brazi de Craciun, ceai de portocala si scortisoara si ciorapi de lana pe picioruse mici, intinse catre soba.

Designerii Benjamin Moore nu s-au gandit neaparat la asta, asa ca au venit cu alte solutii, ceva mai atemporale. Iata cateva dintre variante pregatite de ei in catalogul de culori pentru 2018. Cum mie imi place rosul, imi este greu sa aleg una dintre ele, dar osciles intre coltul cu perne si veranda rosie. Daca ti se pare prea mult, poti incepe prin a vopsi un singur element in rosu, cum ar fi usa de la intrare…

Daca ai mai mult curaj, poti face un perete intreg rosu…

…ori chiar o camera intreaga.

 

Ti-am povestit despre softul pe care il gasesti la Benjamin Moore si care te ajuta sa testezi combinatii de culori ca sa stii ce alegi cand zugravesti. Il poti folosi ca sa incluzi Caliente in alegerile tale si sa creezi propriile combinatii, ca sa vezi in care dintre variante iti place mai mult.

Uite ce poate iesi incercand sa incluzi Caliente in diferite combinatii de culoare, in fiecare din zonele casei:

 

Cum ti se pare culoarea propusa de Benjamin Moore pentru 2018? Ai integra-o in decorul casei tale si cum?

Citeste si...

Tu ce crezi? Comenteaza!

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1