by Gabi

Am ajuns unde imi doresc pentru ca am valori in care sa cred si la care sa ma raportez atunci cand nu gasesc usor raspunsuri. Imi doresc ca lucrurile de mai jos sa se simta in tot ceea ce fac pentru cei care imi citesc blogul sau pentru clientii mei.

Independenta

Cred in nevoia oamenilor de a gandi si decide singuri pentru sine, in baza propriilor valori. Cred in nevoia de a sti sa supravietuiesti fara ajutorul celor din jur, de a gasi solutii bazandu-se mai intai pe resursele proprii. Imi doresc sa educ cititorii in acest sens, ca sa se simta obligati de a-si exercita dreptul liber la opinie si la gandire proprii.

Sustenabilitate

Cred ca avem datoria de a folosi inteligent resursele de orice fel, pentru ca sunt mai limitate decat credem. De ele depinde supravietuirea noastra pe termen lung. Avem datoria de a cauta alternative la consum, ca sa ramana si copiilor nostri o planeta de locuit. Aici intervine bricolajul: ajuta sa gasesti solutii personalizate consumand resursele in mod inteligent.

Creativitate

Avem nevoie de creativitate si inovatie ca sa evoluam, dar si ca sa ne pastram echilibrul in lumea nebuna in care traim. Este doar un alt mod de a ne juca acum, cand suntem oameni mari. Inspiratia poate veni de oriunde si imi doresc ca gabiralea.ro sa fie unul din mediile care inspira.

Onestitate

Ma simt datoare sa fiu corecta fata de mine si fata de cei cu care lucrez – cititori, furnizori, parteneri de campanii. Corecta in ceea ce scriu, in recomandarile pe care le public si in promisiunile pe care le fac, pentru ca acesta este singurul drum spre incredere.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1