by Gabi
Servicii

Foto: Alex Mazilu – www.alexmazilu.ro

Cauti ajutor in reamenajare interioara si inspiratie pentru proiectele tale de bricolaj? Ai ajuns unde trebuie.

Scopul meu este sa te ajut sa iti remodelezi casa si sa creezi caminul pe care ti-l doresti si care sa te reprezinte. Ca specialist in reamenajare interioara, imi doresc sa iti ofer inspiratia si recomandarile de care ai nevoie ca sa-ti vezi proiectul indeplinit.

Citeste ce am scris mai jos si cauta-ma, daca te intereseaza sa colaboram, fie ca esti un simplu cititor sau o companie interesata sa se promoveze!

Ateliere de DIY & Decor

Invat oamenii sa descopere alchimia culorilor si drumul spre amenajari de interior pe care le pot realiza si singuri.

Ii ajut sa descopere ca pot dezvolta singuri proiecte de bricolaj incredibile, cu cele doua maini pe carte le credeau stangi. Le arat cum sa aleaga proiectele DIY si cum sa le planifice, ce scule le sunt necesare si cum sa scoata ce-i mai bun din fiecare material.

Reprezinti o companie si vrei sa iti bucuri angajatii cu un workshop de bricolaj ori reamenajare interioara? Scrie-mi, discutam si iti trimit o oferta personalizata pentru varianta corporate a Lectiilor de bricolaj, dar si pentru workshopuri referitoare la culori si reamenajare interioara sau optimizarea spatiului intr-o locuinta.

Promovare pe gabiralea.ro

Daca esti companie si te intereseaza sa te promovezi pe blogul meu, putem discuta despre concursuri, advertoriale, testari de produse, campanii de content marketing sau orice alta varianta convenabila pentru ambele parti.

Cat priveste traficul, am avut aproape 1,5 milioane de afisari in 2018, iar in 2019 valorile au fost aproape duble fata de anul anteior. Totodata, am peste 1.500 de abonati la newsletter (liste reluate de la zero dupa introducerea GDPR), pe ambele versiuni ale newsletterului (romana si engleza).

Personal Decor Shopper

Reamenajezi si ai cumparaturi de facut? Nu stii ce sa alegi si ce se potriveste in casa ta?

Cauta-ma pentru o sesiune de shopping si mergem la cumparaturi impreuna. Iti arat care sunt magazinele potrivite, ce se integreaza bine in decor si pe ce merita sa dai banii, ca sa te incadrezi in buget.

Asistenta in reamenajare si reconditionare

Vrei sa reamenajezi fara sa te coste o avere? Stiai ca cele mai accesibile resurse in redecorare sunt chiar mobila si decoratiunile pe care le ai deja? Te-ai gandit ca suvenirurile pot deveni cea mai interesanta piesa din nou tau decor?

Cauta-ma si te voi ghida spre construirea decorului care sa iti placa, pornind de la resursele deja existente. Ca specialist in reamenajare si bricolaj, te voi ajuta sa gasesti solutii care sa-ti asigure confort si pe care sa ti le poti permite si ma pot implica in realizarea lor efectiva.

Pentru mai multe informatii legate de serviciile de mai sus, imi poti scrie AICI sau pe pagina de Facebook a blogului! Iti voi raspunde indiferent daca lucram sau nu impreuna.

Succes in tot ce faci si sa ne auzim cu bine!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1