Construct Ambient 2019: afla cum construiesti o casa

Daca vrei sa intelegi mai bine etapele de proiectare si constructie a unei case, vino la conferinta Construct Ambient 2019, in 15 martie, la Romexpo, sa primesti toate raspunsurile de la specialisti.

Organizat de centrul expozitional Romexpo impreuna cu magazinul de design romanesc Dizainar si Revista Atelierul – promotori ai industriilor creative, evenimentul va avea loc in a doua zi a targului Construct Ambient Expo 2019, in Sala Madgearu, Pavilionul B3, intre orele 11:00 si 14:00.

La eveniment sunt asteptati designeri, producatori si antreprenori romani din domeniile conexe, presa de profil, cat si studentii si absolventii de la facultatile de Arhitectura si Design.

Daca vrei sa participi la conferinta, trimite un mail de inscriere la adresa [email protected], iar organizatorii iti vor rezerva un loc, in limita locurilor disponibile.

Tema conferintei Construct Ambient 2019 este „De la design la constructie” si este impartita in 2 paneluri – Arhitectura & Constructie si Design Interior. In deschiderea evenimentului va vorbi Carmen Blasutti, manager de proiect Construct – Ambient Expo, iar conferinta va fi moderata de conf.dr.arh. Cristina Serban, director al Departamentului de Proiectare de Interior si Design al Facultatii de Arhitectura, si managing partner la hülsta studio.

Organizatorii aduc in fata publicului exemple de bune practici in aceste domenii si informatii valoroase despre toate etapele de proiectare si constructie a unei case: de la proiectare arhitecturala si structurala, instalatii si automatizari, la constructie, design interior si constructii de finisaje.

Uite si ce subiecte vor fi discutate in panelul Arhitectura si Constructie

 • Arh. Ruxandra Sacalis – „Proiectarea de Arhitectura”,
 • Ing. Cristian Onofrei – „Tipuri de structuri pentru cladiri rezidentiale”,
 • Ing. Octavian Timu, Managing Partner Inginerie Creativa – „Experienta Inginerie Creativa in procesul de la design la constructie”,
 • Mihai Baiceanu, Coordonator Instalatii Mecanice si Eficienta Energetica, EFdeN – „EFdeN Signature – confort si eficienta energetica”,
 • Dalia-Irina Stoian, Coordonatoare a Departamentului de Instalatii Electrice si Automatizari, EFdeN – „EFdeN Signature – utilizatorul si tehnologia”,
 • Dr. Arh. Sergiu Petrea, Fondator si partener asociat Tecto Arhitectura – „Exercitii de sustenabilitate in arhitectura din Romania”,
 • Arh. Florin Enache, Co-fondator #better, initiativa pentru responsabilitate in constructii – „Apartament #Better” .

Si iata si panelul de Design Interior:

 • Arh. Miruna Ardelean, Owner la MIAR Design / Meet Architecture – „Rolul specialistului in arhitectura si designul de interior | Creator de continut”,
 • Arh. Cristiana Zgripcea, Fondator Cristiana Zgripcea Interior Design – „Design de interior si implementare”,
 • Drd. Arh. Ioana R Popescu, Co-fondator ZEST Collective – „Design pentru un birou sanatos”,
 • Arh. Anca Ciubotaru, Fondator Tree House Concept – „Functionalitate vs estetica in ambientul locuintei individuale”.

Parteneri media ai conferintei sunt Igloo, Revista Mobila, Modernism.ro, Asociatia Romana pentru Smart City si Mobilitate, Feeder.ro. Parteneri si invitati sunt Better, EFdeN, Zest Colective, Inginerie Creativa, AICPS, Cristiana Zgripcea Interior Design, Tree House Concept, Tecto Architectura, Meet Architecture.

Iar daca tot te duci la conferinta, atunci viziteaza si unul din cele patru targuri care se desfasoara in perioada 14-17 martie, la Romexpo, respectiv:

 • Expozitia Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit Expo Flowers & Garden se desfasoara in pavilionul B2 al centrului expozitional. Targul se adreseaza atat comerciantilor de flori si plante, arhitectilor peisagisti si companiilor de peisagistica si altor profesionisti din domeniu, cat si publicului larg.
 • CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine are loc in aceeasi perioada, in Pavilionul B2 al Centrului Expozitional ROMEXPO.
 • MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare – evenimentul la care expun exclusiv producatori de mobila – are loc in Centrul Expozitional ROMEXPO.
 • Editia de primavara a ANTIQUE MARKET are loc in Pavilionul B1 al Centrului Expozitional ROMEXPO, manifestarea fiind dedicata tuturor iubitorilor de arta si colectionarilor.

Despre aceste targuri ti-am povestit si eu AICI si te voi tine la curent in continuare, pentru ca anul acesta, pentru prima oara, Gabi Ralea DIY & Decor este partener media al acestor evenimente.

Citeste si...

Tu ce crezi? Comenteaza!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1