Home Proiecte DIY VIDEO: Cum faci brad de Craciun dintr-un suport pentru flori
VIDEO: Cum faci brad de Craciun dintr-un suport pentru flori

VIDEO: Cum faci brad de Craciun dintr-un suport pentru flori

12/12/2017

De cum a trecut Mos Nicolae, s-a cam dus si interesul nostru fata de altceva decat Craciun, cadouri, brad, globuri, nu-i asa? Vrei cel mai frumos brad si cele mai grozave decoratiuni, cu deranj minim si costuri asemenea?

Am eu o idee pentru cum ai putea avea un bradut de Craciun deosebit si care nici nu cere mult spatiu si nici cheltuieli deosebite. In plus, nu tai padurile si nici nu contribui la incalzirea globala sacrificand, in fiecare an, cate un bradut.

Daca citesti in continuare, vei descoperi tutorialul video in care iti arat cum sa faci.

Daca ai gradina, probabil ai si suporturi pentru flori prin curte. Si daca stai la bloc, este posibil sa tii flori in balcon si, drept urmare, sa folosesti si suporturi pentru ele. Eu am unul conic, de circa 1,2 metri inaltime, cumparat de la Hornbach, pe care l-am transformat usor in cel mai simpatic bradut de Craciun.

Ai mai jos un tutorial video in care vezi cum am transformat suportul de flori in brad de Craciun, cu ajutorul ghirlandelor si al globurilor. Important este ca, inainte de a-l impodobi, sa infasori suportul in beteala verde, care imita coniferele, astfel incat sa creezi aparenta unui brad.

Dar hai mai bine sa iti arat cum se face!

Sa recapitulam:

  • iti trebuie beteala verde (am avut 2 bucati groase si patru subtiri, de cca 1,2 m lungime pentru un suport de 1,3 m inaltime), in jur de 15 globuri si ornamente, o instalatie de cca 2 m lungime, o stea pentru varf si beteala stralucitoare,
  • infasori suportul din metal in beteala verde, apoi aranjezi instalatia, infasurand-o si pe ea pe suport,
  • pui globurile, agatandu-le de tijele suportului metalic,
  • pui steaua in varf si infasori bradul in beteala ramasa.

Uite cum arata in final bradutul din camera copilului:

Simplu, nu? Dureaza in jur de 10 minute sa improvizezi acest bradut, care ocupa foarte putin spatiu si este de mare efect.

Tu ce suporturi pentru flori ai pe acasa? Le poti transforma intr-un bradut de Craciun?

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te pentru mai multe astfel de idei!

Citeste si...

Tu ce crezi? Comenteaza!

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1