Home Timp liberArtă și muzee Vezi unde creeaza un designer. Hai la „One Open Night la Deco-Box”!
Vezi unde creeaza un designer. Hai la „One Open Night la Deco-Box”!

Vezi unde creeaza un designer. Hai la „One Open Night la Deco-Box”!

15/05/2018

Te-ai intrebat vreodata cum arata spatiul in care lucreaza un designer?

Afla in 19 mai, in cadrul unui eveniment nocturn organizat de Revista Atelierul, ca proiect colateral Noptii Muzeelor 2018, cand poti vizita locul in care lucreaza si creeaza designerul roman Liliana Stoica.  

Revista Atelierul deschide, sambata, 19 mai, intre orele 19.00- 24.00, spatiul de expunere si concepere a produselor de autor Deco-Box, in cadrul proiectului „Revista Atelierul: One Open Night la Deco-Box”. Pe timpul noptii, publicul va avea acces in atelierul designerului roman Liliana Stoica, care este fondatoare a brandului Deco-Box si care activeaza de peste 5 ani in mediul national si international de design.

Evenimentul – cu intrare gratuita, adiacent Noptii Muzeelor 2018 – promoveaza produsele create de designerii de produs si autor drept obiecte cu potential de a deveni opere contemporane. Intr-un loc de consum de cultura insolit, pe strada Rusetu, nr. 4, la etajul 2, Bucuresti, vizitatorii nocturni au acces la spatiul de lucru si expunere al designerului roman Liliana Stoica.

 

Designerul Liliana Stoica a lansat inca din 2013 un nou stil in designul de interior, caracterizat prin combinatia inedita dintre lemn si culoare, cu accentul pe exprimarea personala si manifestarea originalitatii prin culori vii, pentru o ambianta vesela. Atelierul Lilianei Stoica este unul de prelucrare a lemnului, fiind printre primele ateliere de arta 3D de lemn pe lemn, unde se creeaza produse de autor si obiecte de arta.

Curatoarea expozitiei va fi Mihaela Ion, manager cultural cu o experienta de peste 12 ani in domeniul industriilor creative si culturale romanesti si co-fondatoare a Revistei Atelierul. Ea va povesti despre experienta organizarii de evenimente dedicate industriilor creative, cum ar fi „Un nou trend de lifestyle” si „Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs”, evenimente la care Liliana Stoica participa de peste 5 ani.

“Liliana Stoica este un designer emergent, care patrunde incet in lumea artei prin intermediul lucrarilor sale de lemn. Folosind o cromatica puternica, artista vrea ca lucrarile sale sa se regaseasca in casele celor care se abat de la stilul minimalist. Lucrarile sale sunt pe atat de practice, cat si pete de culoare de care are nevoie fiecare incapere”, afirma Mihaela Ion.

Colaborarea curator – artist dintre Mihaela Ion si Liliana Stoica a inceput din 2016, cand acestea au initiat proiectul national „Un nou trend de lifestyle”, in Bucuresti si Timisoara.

La fel ca toate proiectele pe care le promoveaza Revista Atelier, proiectul „Revista Atelierul: One Open Night la Deco-Box” sustine construirea si dezvoltarea constanta si eficienta a unei comunitati nationale a autorilor si desigerilor de produs, ale caror creatii trebuie sa se regaseasca in muzee si galerii de arta.

Revista Atelierul este o platforma activa de promovare online si offline a industriilor creative si culturale nationale si internationale. Revista Atelierul s-a pozitionat de la data fondarii, in 2010, ca un promotor activ al produselor de autor si de designer. Cu un public de peste 6 milioane de cititori, in cei 8 ani de activitate, Revista Atelierul a publicat peste 3.000 de articole, promoveaza peste 1.500 de artisti si designeri de produs si este un partener media viabil in peste 600 de evenimente de profil nationale si internationale.

Poti afla detalii si de pe pagina de Facebook a evenimentului, pe care o gasesti AICI.

Citeste si...

Tu ce crezi? Comenteaza!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1