Home Un vis dulce, înainte de Crăciun

Un vis dulce, înainte de Crăciun

21/12/2010
Am văzut cândva un film despre un băiețel sărac, care locuia lângă o fabrică de ciocolată și care își dorea mai mult ca orice să treacă dincolo de porțile ei și să îi afle secretele. Își vede visul cu ochii, după ce câștigă un bilet ascuns în singura ciocolată pe care sărmana lui familie își permite să i-o cumpere. Asta este ceea ce mi-a venit în minte când am aflat de ideea celor de la Primola de a deschide porțile fabricii de ciocolată, în pragul sărbătorilor de iarnă. Sună tentant chiar și pentru un om mare,  darămite pentru un copil? Câți adulți nu sunt înnebuniți după dulciuri? Și, până la urmă, în fiecare din noi se ascunde un copil, nu-i așa? 
Râuri de ciocolată, mii de tablete, praline proaspăt turnate, un miros îmbietor… Și mulți copii curioși, pofticioși și foarte hotărâți să încerce tot ce se poate gusta, fie că are scorțișoară, rom, portocale sau cine știe ce alte arome.

Doar că, spre deosebire de băiețelul din film, nu trebuie să cumperi ceva pentru a găsi biletul norocos, care deschide porțile fabricii minunate.

Serios, nu este o invenție. Poți vizita și tu site-ul www.fabricadeciocolata.ro să vezi că totul a fost real.

P

2 comments

puideblog 22/12/2010 - 22:21

Wow, ce idee buna! Ziua portilor deschise la o fabrica de ciocolata. si e deschis pentru oricine sau doar daca esti insotit de un copil?

Reply
Gabi 23/12/2010 - 11:10

Nu stiu sa existe restrictii in raport de varsta…

Reply

Tu ce crezi? Comenteaza!

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1