Un secret dezvaluit: am publicat prima mea carte de DIY

Daca mi-ar fi spus cineva, acum cativa ani, ca va veni o zi in care voi scrie carti in limba engleza, pe care sa le vand intai in strainatate, i-as fi spus sa isi faca un control psihiatric. Dar uite ca se intampla: scriu in limba engleza (inclusiv aici, pe blog), iar prima mea carte a aparut zilele astea pe Amazon.

Da, dupa 25 de ani de scris pentru altii si 35 de ani de literatura de sertar, am publicat prima mea carte – YOU CAN DO IT YOURSELF! Smart DIY Projects from Practically Nothing.

Acesta este micul meu secret, din cauza caruia nu am scris mare lucru aici in ultima luna. 

YOU CAN DO IT YOURSELF! Smart DIY Projects from Practically Nothing – in traducere „POTI SA FACI SINGUR!  Proiecte destepte pe care sa le faci din nimic”– contine 16 idei proiecte usor de realizat de cine urmeaza pas cu pas instructiunile si ilustratiile. Si sa stii ca aceasta carte are o multime de ilustratii!

Sunt proiecte prin care poti face obiecte utile (o lampa de veghe, recipiente pentru depozitare ori reconditionari de mobila) sau mici decoratiuni ori arta naiva.

Am atasat la fiecare o lista cu materialele de care este nevoie si cu timpul necesar pentru realizarea fiecarui proiect. Pentrruproiectele acestea nu trebuie sa cheltuiesti o avere, pentru ca ele poti fi realizate cu ce ai prin casa: cutii de conserve, borcane, resturi de lemn sau margele.

Cartea este in format Kindle si costa 8,32 dolari, iar in curand voi avea si versiunea pentru print la comanda, la un pret de circa 15 dolari plus taxe de transport. Daca vrei sa o cumperi, iti recomand varianta electronica, pentru ca transportul catre Romania costa adesea mai mult decat obiectul pe care il cumperi de pe Amazon. Daar, inainte de a cumpara, citeste acest articol pana la final!

Va aparea aceasta carte si in limba romana, la noi? Da, cel mai probabil, tot in varianta electronica. Despre un print in limba romana este totusi prea devreme sa iti raspund.

De ce merita citita? Pentru inspiratie, in primul rand. Imi doresc sa iti dea curaj sa pornesti propriile proiecte prin care sa iti faci casa si viata mai frumoase. Sunt proiecte atat de simple ca oricine le poate face, asa ca nu te vei mai uita cu regret la pozele altora de pe Pinterest, ci le vei face tu, pe ale tale.

In al doilea rand, pentru ca la sfasitul acestei saptamani o poti descarca fara sa platesti nimic. In 17 si 18 martie, vei putea descarca aceasta carte gratis de AICI, ca apoi sa te bucuri de cele 16 proiecte pe care le poti incerca si tu.

O poti citi pe Kindle ori pe orice e-book reader sau chiar pe calculator, daca descarci de pe Amazon aplicatia care iti permite folosirea acestui format.

Citeste-o, inspira-te si creeaza. Apoi vino sa imi spui ce ai face altfel!

Citeste si...

Tu ce crezi? Comenteaza!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1