Home Despre blog

Despre blog

GABIRALEA.RO este un blog despre stil de viata, casa si gradina.

Gasesti aici proiecte de bricolaj, decoratiuni, amenajare, croitorie, tamplarie si chiar constructii, dar si idei care sa te inspire ca sa iti faci casa si viata mai frumoase.

Fiecare are un talent ori un vis pe care spera sa si-l indeplineasca, fie ca este vorba despre exprimarea prin arta ori despre calatorii in tari indepartate. In multi dintre noi se ascunde un mester, desenator, gradinar, croitor sau designer, care asteapta sa fie scos la lumina. 

Descopera-ti talentul urmarind acest blog!

A pornit ca blog de parenting, sub numele OBRAZNICATURI, dar subiectele au evoluat odata cu mine si cu motivul pentru care acest blog a aparut – copilul cu ochi de extraterestru despre care povestesc in primele postari. Dintr-un jurnal de ispravi a devenit un jurnal de inspiratie si idei creative, pentru ca acestia suntem noi, cei de acum.  

Scriu despre ce fac si despre ce ni se intampla, dintr-o perspectiva personala si foarte subiectiva. Scriu despre greseli din care am invatat intai eu si experiente care pot fi de folos si altora. Experienta are valoare doar cand o imparti cu altii.

Despre proiectele mele

Succesul fiecarui proiect de bricolaj depinde de calitatea materialelor si de metodele folosite, dar mai ales de abilitatile practice si de capacitatea celui care il executa de a intelege si aplica instructiunile oferite, dar si de gasi cele mai bune solutii pentru problemele aparute pe parcurs. De aceea, nu garantez ca rezultatul proiectelor executate de altii dupa instructiunile oferite pe  acest blog va fi identic cu cel descris in articole.

Despre comentarii

Poti comenta la orice articol sau imi poti trimite un mesaj folosind formularul din pagina aceasta, iar eu iti voi raspunde cat de repede pot. Sau ma poti gasi pe Facebook, Pinterest ori Instagram.

Nu ma deranjeaza sa ma contrazici, daca o faci in limitele bunei cuviinte. De aceea, comentariile sunt moderate. Nu vor aparea aici oamenii care nu pricep ca libertatea iti ofera dreptul de a vorbi, dar si obligatia de a-i respecta pe ceilalti.

Daca accepti asta, te astept oricand aici, cu bratele deschise.

Despre preluare de continut de pe acest blog

Iti multumesc ca vrei sa preiei de pe acest blog, dar tine cont, te rog, de o regula simpla. Continutul acestui blog reprezinta un bun protejat prin Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe. Asa ca, daca vrei sa republici articole ori imagini de pe blogul meu, te rog sa o faci citand sursa, cu link activ catre postarea originala.

Vrei altceva legat de republicare? Scrie-mi aici si gasim o solutie.

Despre promovare pe acest blog

Nu scriu pentru bani despre lucruri in care nu cred, iar parerile mele cu privire la produse nu sunt influentate de vreo decizie de vanzare. Particip la campanii cand ele aduc un beneficiu si celor care ma citesc si obisnuiesc sa pun multe intrebari (prea tehnice uneori), astfel incat sa pot produce un continut relevant pentru cei care imi citesc blogul. 

Daca reprezinti o agentie si te intereseaza sa colaboram, scrie-mi folosind formularul de la finalul paginii ori pe adresa

g a b i @ g a b i r a l e a . r o 

si iti voi raspunde indiferent daca vom lucra impreuna sau nu.

Despre traficul pe blog

La momentul iulie 2017, se prezinta asa: 

Ce nu apare aici este ca o parte din trafic provine din Statele Unite, unde am opublicat o carte de DIY si una de colorat (ai vazut versiunea in engleza a site-ului?), iar ca printre sursele de trafic se numara si emailul, pentru ca lista mea de subscriberi este in crestere. 

Daca esti interesat sa colaboram, lasa-mi un mesaj folosind formularul de mai jos ori ma poti gasi pe Facebook, Instagram ori LinkedIn:

 

 

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1