by Gabi

GABIRALEA.RO este un blog despre stil de viata, casa si gradina.

Gabiralea.ro a pornit ca blog de parenting, sub numele OBRAZNICATURI, dar subiectele au evoluat odata cu mine si cu motivul aparitiei blogului – copilul cu ochi de extraterestru despre care povestesc in primele postari. Dintr-un jurnal de ispravi a devenit un jurnal de inspiratie si un instrument de educatie creativa.

Gasesti aici proiecte de bricolaj, decoratiuni, amenajare, croitorie, tamplarie si chiar constructii, dar si idei care sa te inspire ca sa iti faci casa si viata mai frumoase. Fiecare are un talent ori un vis pe care spera sa si-l indeplineasca, fie ca este vorba despre exprimarea prin arta ori despre calatorii in tari indepartate. In multi dintre noi se ascunde un mester, desenator, gradinar, croitor sau designer, care asteapta sa fie scos la lumina.

Descopera-ti talentul urmarind acest blog!

Despre proiectele mele

Scriu despre ce fac si despre ce ni se intampla, dintr-o perspectiva personala si foarte subiectiva. Scriu despre greseli din care am invatat intai eu si experiente care pot fi de folos si altora. Experienta are valoare doar cand o imparti cu altii.

Succesul fiecarui proiect de bricolaj depinde insa de calitatea materialelor si de metodele folosite. Si conteaza mai ales abilitatile practice si capacitatea executantului de a intelege si aplica instructiunile oferite, dar si de gasi cele mai bune solutii.

De aceea, nu garantez ca rezultatul proiectelor executate dupa instructiunile mele va fi identic cu cel descris pe blog.

Despre comentarii

Poti comenta la orice articol sau imi poti trimite un mesaj folosind formularul din pagina aceasta, iar eu iti voi raspunde cat de repede pot. Sau ma poti gasi pe Facebook, Pinterest ori Instagram.

Nu ma deranjeaza sa ma contrazici, daca o faci in limitele bunei cuviinte. De aceea, comentariile sunt moderate. Nu vor aparea aici oamenii care nu pricep ca libertatea iti ofera dreptul de a vorbi, dar si obligatia de a-i respecta pe ceilalti.

Daca accepti asta, te astept oricand aici, cu bratele deschise.

Despre preluare de continut de pe acest blog

Iti multumesc ca vrei sa preiei de pe acest blog, dar tine cont, te rog, de o regula simpla. Continutul acestui blog reprezinta un bun protejat prin Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe. Asa ca, daca vrei sa republici articole ori imagini de pe blogul meu, te rog sa o faci citand sursa, cu link activ catre postarea originala.

Vrei altceva legat de republicare? Scrie-mi aici si gasim o solutie.

Daca esti interesat sa colaboram, ma poti gasi pe Facebook, Instagram ori LinkedIn.

Despre linkurile de afiliat

Unele articole pot sa contina linkuri de afiliat, ceea ce inseamna ca primesc un mic comision pentru fiecare vanzare efectuata prin aceste linkuri. Acest lucru un influenteaza cu nimic pretul platit de cumparator si nu este incalcata nicio prevedere legala prin promovarea produselor prin linkuri de afiliat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1