Home Povești de viață Oxana Zaika si pisicile ei colorate
Oxana Zaika si pisicile ei colorate

Oxana Zaika si pisicile ei colorate

20/05/2016

Daca nu ar fi fost internetul, nu as fi auzit despre Oxana Zaika. Am descoperit-o intamplator si mi s-a lipit total si ireparabil de suflet, cu pisicile ei cu datele, bufnitele colorate si elefantii cu ochi frumosi.

Si odata descoperita, trebuie sa spun si altora. Veti vedea cum si ce deseneaza si sigur veti intelege de ce. Eu le privesc si vad inspiratie si o lumea intreaga de jocuri si culoare.

Oxana s-a nascut in Rusia, iar influenta artei populare ruse in desenele si picturile ei este evidenta. De la culorile aprinse si calde – rosu, portocaliu, galben, ocru – si pana la motivele florale si formele curbe ce amintesc de papusile rusesti, totul pare o reinventare a ceea ce folclorul rus a inspirat la nivel vizual.

3catsNu m-am hotarat ce imi place mai mult din tot ce deseneaza Oxana Zaika.

meal seaside

Ar putea fi pisicile, desi m-as vedea mai degraba stapan de caine decat de pisica…

maincatsBufnitele sunt si ele grozave.

2owls owl russian owlsLa fel elefantii.

oxana

De fapt, orice fiinta desenata de Oxana este fermecatoare.

sheep

red bird

Pentru ca nu ma pot hotari, va las si pe voi sa va bucurati de arta ei si sa alegeti ceea ce va incanta mai tare dintre cele de mai jos ori de pe pagina ei de Facebook, pe care o gasiti AICI.

blue matrioska pllane yellow yellowcatIar daca vreti sa cumparati ceva, le gasiti de vanzare AICI. Nu primesc nici un comision din vanzare, ca sa stiti. Doar ma bucur când un artist talentat este remarcat si isi poate vinde lucrarile. Pentru ca Oxana sigur are talent, nu-i asa?

cherry rose cat xmas

Citeste si...

Tu ce crezi? Comenteaza!

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1