by Gabi

Bine ai venit la SHOP!

WORKSHOPURI

Când te-ai plictisit de decor și vrei o schimbare în casă, muti mobila. Dar când te plistisesti de mobila, ce faci?? Simplu: o vopsesti!
Vino la unul din workshopurile “Cum vopsim mobila: ghid pentru incepatori”, ca sa afli de unde incepi vopsitul mobilei si cum duci proiectul la bun sfarsit.

Vei descoperi cat de scurt poate fi drumul de la “Arunc vechitura asta!” si pana la “Wow! O iubesc! Nu credeam ca pot face eu asa ceva!”. Pentru ca nu exista doua maini stangi, ci numai oameni care nu au descoperit cum sa le foloseasca!

REZERVA LOC!

PENTRU CASA

Aceste produse apar aici in regim de afiliat, ceea ce inseamna ca eu voi primi un mic comision din fiecare vanzare, fara ca aceasta sa influenteze pretul final ori recomandarile pe care eu le fac pe acest blog.

Gasesti mai jos o selectie de produse care mi-au placut si pe care le poti cumpara si tu. Pe unele din aceste articole le-am inclus in decorurile pe care le compun in articolele de pe blog, altele mi-au atras atentia si mi-ar placea si mie sa le am. La click pe fotografiile de mai jos, se va deschide o fereastra separata cu produsul, in magazinul online care il vinde. Acolo poti plasa comanda si stabili, direct cu magazinul, conditiile de livrare.

Pentru bucatarie

set masa vivre 1
farfurii vivre 2
pahare-colorate-vivre-2
tacamuri-negre-vivre-1
set masa vivre 2
cani tangerine
farfurii vivre
farfurie vivre
carafa bonami
platouri
ibric bonami
tacamuri cupru bonami

Organizare & gospodarie

aparat scame vivre
raft bucatarie bonami
bile spalat vivre
raft universal bonami
cani
cos metalic bonami
suport incaltaminte bonami
pantofar vivre
raft pe roti bonami
raft aramiu bonami
etajera extensibila bonami
organizator cabinet bonami

Mobilier

Covoare

covor vivre 2
covor bonami
covor zebra
covor retroboutique 1
covor vivre1
covor bonami albastru
covor bonami
covor gri
covor bonami geometric rosu
covor albastru bonami 4
covor bonami rosu 1
covor bonami rosu clasic

Corpuri de iluminat

Decoratiuni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1