Home Media

Media

Digi24 – emisiunea Bonton

La TVR

Cateva idei de deocratiuni pentru gradina am aratat pentru TVR1:

Am povestit despre cum aranjezi masa de Paste AICI, dar poti vedea si un video filmat pe aceasta tema, pentru emisiunea Ca-n viata:

Despre ce si cum bricoleaza romanii, conform sondajului realizat de gabiralea.ro, in februarie 2019, am vorbit la emisiunea Emmei Zeicescu, Perfect imperfect:

Tot la emisiunea Perfect imperfect am vorbit despre cadourile de Craciun facute in casa:

ZF LIVE

Iar la ZF Live am vorbit la despre cum transformi bricolajul intr-o afacere:

Alte medii

Republica.ro a surprins cateva lucruri despre mine AICI.

Gasesti proiectele mele pe blog ori pe contul de Instagram si pagina de Facebook sau un grupuri ale pasionatilor de bricolaj si idei creative. Iar daca citesti revista Ioana, probabil poti gasi si acolo idei pe care le-am pus in practica pe acest blog.

La Cristian China Birta pe blog, unde am povestit putin la ce foloseste bricolajul in casa omului.

Gasiti cateva detalii despre mine in interviul luat de Revista Atelierul, AICI. Tot Revista Atelierul a scris despre Lectia de bricolaj – atelierul de DIY pe care l-am lansat in 21 aprilie.

Blogul are si o versiune in limba engleza pentru ca o parte dintre abonati provin din Statele Unite. Legatura mea cu ei a aparut dupa ce am postat proiecte de bricolaj pe Hometalk.com – unul din marile site-uri pentru pasionatii de DIY, iar unele dintre acestea au strans cateva zeci de mii de afisari fiecare.

Merita urmarit acest site, mai ales ca administratorii lui au un mesaj pentru pasionatii romani de bricolaj. Poti afla mai multe despre aceasta retea DIY citind acest articol.

Pentru ca blogul are versiunea in limba engleza, a fost mai usor ca proiectele mele sa fie preluate si pe alte site-uri straine.

The Best DIY

The Muse

Tools Critic

The Boondocks Blog

The Good House

Bagina

Art Decoration & Crafting

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1