Home Proiecte DIYCroitorie Idei pentru dormitor: accesoriu vesel pentru pernele tale
Idei pentru dormitor: accesoriu vesel pentru pernele tale

Idei pentru dormitor: accesoriu vesel pentru pernele tale

28/10/2018

Micile detalii fac diferenta. Pot schimba un obiect vechi, oferindu-i un spect nou si aparte. Iti arat in acest articol un astfel de proiect, in care am inveselit cateva fete de perna cu ajutorul unei benzi cu ciucuri rosii.

Materialele sunt usor de gasit, combinand ceea ce ai deja cu accesorii pe care le gasesti in orice mercerie. Iata cum am facut!

Am pornit in acest proiect cu doua fete de perna foarte mari, pe care le-am modificat ca sa le transform in doua mijlocii si una mica. Daca vrei sa stii mai multe despre cum am masurat si am ales marimea pernei, dar si cum am cusut sistemul de prindere, citeste articolul pe care l-am scris despre cum cosi o fata de perna fara nasturi sau fermoar.

Odata stabilita dimensiunea fetelor de perna, am cusut fetele de perna mijlocii asa cum ti-am povestit in articolul mentionat si am pregatit pentru coasere fata de perna mica.

Banda cu ciucuri pe care am folosit-o am prins-o in cusaturile laterale ale pernutei mici, cand am cusut partile intre ele. Pentru cele doua fete de perna mijlocii, banda a fost aplicata pe deasupra, foarte aproape de cusaturile de prindere a partilor, asa cum vezi in ultima din imaginile de mai sus.

Contrastul dintre ciucurii rosii si dungile galbene da un aspect vesel fetelor mele de perna.

Cu totul, realizarea acestui proiect a durat mai putin de o ora, incluzand timpul necesar pentru croirea si coaserea efectiva a fetelor de perna mijlocii. Dureaza si mai putin daca aplici acesti ciucuri pe fete de perna deja cusute. Astfel de fete de perna gasesti la magazinele din reteaua JYSK sau PEPCO si le poti inveseli aplicand astfel de accesorii in culori contrastante.

Distribuie acest articol daca ti-a placut si trimite-l prietenelor tale pasionate de croitorie!

Citeste si...

Tu ce crezi? Comenteaza!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1