Home Timp liberEvenimente Conferinta de design 2019: spatiul si optimizarea lui
Conferinta de design 2019: spatiul si optimizarea lui

Conferinta de design 2019: spatiul si optimizarea lui

09/09/2019

Utilizarea si optimizarea spatiului de locuit este una din cele trei teme ale Conferintei de Design, eveniment organizat anual, de opt ani incoace, in cadrul targului international BIFE-SIM 2019.

Conferinta este organizata de Romexpo, impreuna cu Revista Atelierul si magazinul de design romanesc Dizainar si se adreseaza atat celor care lucreaza in industria designului, cat si celor pasionati de acest domeniu.

Conferinta de design 2019 are loc in 14 septembrie, intre orele 11.00 si 14.00, respectiv in a treia zi a targului international de mobila BIFE-SIM, in Sala Madgearu, Pavilionul B3, ROMEXPO. Organizatorii sunt Centrul Expozitional ROMEXPO Bucuresti, impreuna cu magazinul de design romanesc Dizainar si Revista Atelierul (promotori ai industriilor creative), iar eu va povestesc despre eveniment, printre altele, intrucat Gabi Ralea DIY & Decor este partener media atat pentru conferinta, cat si pentru targul BIFE-SIM 2019.

Publicul vizat este reprezentat de designeri, arhitecti, studenti la arhitectura si arte plastice, specialisti in marketing, in relatii publice, in social media, in publicitate, antreprenori, reprezentanti ai institutiilor de stat cat si toti pasionatii de design si arhitectura.

”Ne dorim ca publicul amator prezent la Conferinta de Design 2019 sa afle de la specialisti ce presupune un spatiu de locuit optimizat din punct de vedere al spatiului disponibil si al functiilor pe care trebuie sa le deserveasca, sa inteleaga cum ar putea fi amenajate, pentru un confort sporit, spatiul public, dar si cladirile de locuinte si, nu in ultimul rand, ce impact au aceste lucruri asupra calitatii vietii lor, iar publicul profesionist sa aiba ocazia sa discute despre bune practici in aceste domenii, plecand de la exemplele concrete prezentate”, afirma Mihai Costris, director general Romexpo.

Profesionistii invitati sa prezinte studii de caz din practica proprie si sa dezbata subiecte actuale privind designul spatiilor de locuit si al spatiilor publice sunt:

  • arh. Ciprian Vlaicu, trainer Atelierele ILBAH, owner Kmin.ro,
  • arh. Andrei Butusina, co-fondator CRAFTR Studio,
  • Cristina Budan, arhitect asociat ADNBA, asistent universitar in cadrul UAUIM,
  • Thomas Kröger, Sales Director in cadrul Hettich Marketing und Vertriebs GmbH&CoKG,
  • arh. Florin Enache, co-fondator #better – Initiativa pentru responsabilitate in constructii,
  • Mihaela Zamfir (Grigorescu), sef de lucrari dr. arhitect in cadrul UAUIM, manager MMZ-Birou Individual de Arhitectura,
  • Ioana Ciocan, director general al Pavilionului de Arta Bucuresti – Art Safari,
  • dr. arh. Ilinca Paun Constantinescu, fondator Ideogram Studio, asistent universitar in cadrul UAUIM, presedinte al Asociatiei IDEILAGRAM,
  • Bogdan Suditu, conferentiar universitar la Facultatea de Geografie a Universitatii din Bucuresti, partener in cadrul MKBT: Make Better.

In deschiderea evenimentului vor lua cuvantul Mihaela Pane, manager de proiect BIFE-SIM, Mihaela Ion, lector univ. dr., co-fondator Revista Atelierul/Asociatia Atelierul de Creatie si Gabriela Tirlie, designer de comunicare Dizainar. Conferinta va fi moderata de Ileana Raducanu, profesor de design interior la DallesGO, redactor sef Elle Decoration Romania.

Accesul la conferinta se face pe baza unei invitatii pe care o puteti obtine printr-un mail de inscriere la adresa: [email protected], in limita locurilor disponibile.

Informatii despre invitati si agenda conferintei le descoperiti si pe site-ul conferintei AICI.

Citeste si...

Tu ce crezi? Comenteaza!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1