Home Povești de viață ”Decât” o mișcare de marketing

”Decât” o mișcare de marketing

28/09/2013
O duducă de la un site de anunțuri mă invită, prin e-mail, să profit de o ofertă ”valabilă decât până la 31 august”. Nu m-am putut abține să nu-i atrag atenția asupra greșelii, in ideea că nu dă bine la marketing să arunci de gard cu limba română.

Ofensată, duduca vrea să fie spirituală și, drept răspuns, mă întreabă cum stau cu virgulele, atașând o bucățică dintr-un anunț dat de mine, cu marcaj pe ceea ce a considerat ea a fi o greșeală: ”(…) nu este aglomerată și, datorită copacilor din jur, nu este (…)”.
Inutil să îi explic că stau destul de bine, dacă mă iau după Gramatica Academiei, că a făcut stânga împrejur, cu superioritate. Ceea ce m-a adus aminte de-o vorbă veche, despre înrudirea dintre prostie și fudulie.
Dacă ar exista însă o Poliție a Internetului, care să dea amenzi pentru greșelile de scriere, cred că s-ar umple de bani după o tură pe la ei.

 

 

 

Pentru unii, limba română este grea rău. Sau poate merg pe ideea că, decât să nu aibă deloc vizitatori, mai bine să râdă lumea de prostiile lor și să intre în site să le vadă, că așa crește traficul.
Ee, cu mine așa mișcare de marketing uite că nu merge. Pentru că ”decât” râd de prostiile lor, nu am să le și fac trafic din asta…

Citeste si...

Tu ce crezi? Comenteaza!

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1