Home Cred in…

Cred in…

Cred in…

Scopul meu este sa te ajut sa iti remodelezi casa si sa creezi caminul pe care ti-l doresti si care sa te reprezinte. Imi doresc ca, prin ceea ce scriu si fac, sa iti ofer suportul ca sa-ti dezvolti propriile proiecte creative, folosind inteligent resurse la care poate nu te-ai gandit. 

Am ajuns unde imi doresc pentru ca am valori in care sa cred si la care sa ma raportez atunci cand nu gasesc usor raspunsuri. Imi doresc ca lucrurile de mai jos sa se simta in tot ceea ce fac pentru cei care imi citesc blogul sau pentru clientii mei.

Independenta

Cred in nevoia oamenilor de a gandi si decide singuri pentru sine, in baza propriilor valori. Cred in nevoia de a sti sa supravietuiesti fara ajutorul celor din jur, de a gasi solutii bazandu-se mai intai pe resursele proprii. Imi doresc sa educ cititorii in acest sens, ca sa se simta obligati de a-si exercita dreptul liber la opinie si la gandire proprii.

Sustenabilitate

Cred ca avem datoria de a folosi inteligent resursele de orice fel, pentru ca sunt mai limitate decat credem. De ele depinde supravietuirea noastra pe termen lung. Avem datoria de a cauta alternative la consum, ca sa ramana si copiilor nostri o planeta de locuit. Aici intervine bricolajul: ajuta sa gasesti solutii personalizate consumand resursele in mod inteligent.

Creativitate

Avem nevoie de creativitate si inovatie ca sa evoluam, dar si ca sa ne pastram echilibrul in lumea nebuna in care traim. Este doar un alt mod de a ne juca acum, cand suntem oameni mari. Inspiratia poate veni de oriunde si imi doresc ca gabiralea.ro sa fie unul din mediile care inspira.

Onestitate

Ma simt datoare sa fiu corecta fata de mine si fata de cei cu care lucrez – cititori, furnizori, parteneri de campanii. Corecta in ceea ce scriu, in recomandarile pe care le public si in promisiunile pe care le fac, pentru ca acesta este singurul drum spre incredere

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1