Home Sustenabilitate Ce si de ce bricoleaza romanii? Ajuta-ma sa aflu!
Ce si de ce bricoleaza romanii? Ajuta-ma sa aflu!

Ce si de ce bricoleaza romanii? Ajuta-ma sa aflu!

22/01/2019

Nu ne cunoastem personal, dar avem aceeasi pasiune. Din cand in cand, mai des ori mai rar, mesterim, coasem, reparam, vopsim. Suntem pasionatii de bricolaj, despre care nimeni nu stie exact cati suntem, de ce facem ceea ce facem si ce ne dorim. Suntem o piata tentanta pentru multi producatori, dar nu neaparat intrebata ce doreste.

Pana acum. Va iesi la lumina o parte din aceste informatii: am lansat un sondaj despre ce si de ce bricoleaza romanii, iar ceea ce sunt pe cale sa aflu poate fi pentru unii surprinzator.

Sondajul despre care vorbesc contine 15 intrebari, la care dureaza patru minute sa raspunzi. Sunt intrebari la care raspunzi anonim, singurele informatii de care am nevoie de la tine fiind legate de varsta, sex, nivelul studiilor si tipul de localitate in care stai (urban / rural).

Aceasta cercetare este realizata cu ajutorul unui specialist in statistica si cercetare de piata, astfel incat rezultatele sa fie relevante si sa nu provoc disconfort participantilor, prin intrebarile formulate.

Sondajul va fi disponibil timp de aproape o luna, timp in care il accesezi usor, din fereastra alba care iti apare in acest articol. Daca nu mai poti vedea fereastra, inseamna ca sondajul s-a incheiat, iar rezultatele trebuie sa apara.

Informatiile imi folosesc doar mie si ma vor ajuta sa aleg cele mai potrivite proiecte pentru tine, in raport de ceea ce iti doresti sa dezvolti sau ai nevoie sa afli. Voi reusi – sper – ca, in baza raspunsurilor primite, sa obtin informatiile care te intereseaza despre materiale, unelte si servicii, dar si sa transmit producatorilor si furnizorilor din domeniu ce asteptari ai de la ei.

Te rog sa imi acorzi 4 minute din timpul tau. Stiu ca ai putea face altceva cu ele. Ai putea bea o cafea. Ai putea citi o revista ori cauta un proiect pe Pinterest. Te rog totusi sa mi le acorzi mie, pentru ca eu sa pot mai tarziu sa iti ofer proiectele care te intereseaza si de care ai nevoie.

Gasesti sondajul aici:
www.isondaje.ro/sondaj/657632431/

Multumesc.

Citeste si...

Tu ce crezi? Comenteaza!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1