Cartile

by Gabi

Unul dintre cele mai dragi proiecte se refera la cele doua carti pe care le-am publicat pe Amazon, in 2017. Tot in proiect DIY a fost si cu acestea, in sensul ca am lucrat singura la continut, layout si coperti, apeland la in specialist doar pentru convertirea manuscrisului la dimensiunea ceruta pentru publicarea pe Amazon.

Sunt, din cate stiu, singurele de acest fel distribuite de un roman prin intermediul acestei retele comerciale, dar nu ma supar daca imi demonstrezi ca ma insel.

"YOU CAN DO IT YOURSELF! Smart DIY Projects for Practically Nothing"

Contine 16 proiecte pe care le poti realiza cu usurinta cu ceea ce ai prin casa – bijuterii stricate, tricotaje vechi, cutii de conserve ori dopuri de pluta. Nu ai nevoie de instrumente speciale si nici de abilitati deosebite, ci numai de imaginatie si un pic de atentie.

"THE CONTINUOUS COLORAMA: A Marvelous Mystical Adventure You Will Never Forget"

Aparuta in noiembrie 2017, este o carte de colorat pentru copii si adulti, bazata pe un concept diferit de ce gasesti de obicei pe piata cartilor de acest fel: toate desenele sunt realizate dintr-o singura linie. Pentru ca unele din tiparele rezultate sunt abstracte, fiecare poate fi colorat si transformat intr-o infinitate de planse finite.

Ambele carti sunt disponibile in format print, pe hartie de inalta calitate. Din pacate, costurile ridicate de expeditie fac dificila comandarea lor din Romania. Daca te intereseaza aceste carti, contacteaza-ma si te voi ajuta sa rezolvi problema transportului.

Le poti avea insa in format e-book, ca sa le citesti pe e-reader ori pe calculator, daca ai aplicatia Kindle (pe care o poti descarca gratuit de pe Amazon de AICI).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1