Home Despre mine

Despre mine

Sunt blogger (aici si pe Bucatareli la borcan), gospodar de oras, calator carcotas pe Booking.com si Tripadvisor, desenator, gradinar, croitor si tamplar, povestitor sef si mare maestru de traznai. Sunt un gospodar de oras pentru care bricolajul a devenit mai mult decat o pasiune.

Mi-am dorit de mica sa fiu designer, dar am ajuns jurnalist si mi-am petrecut multi ani din viata in Mediafax. In agentia de presa am invatat cat valoreaza onestitatea fata de public, veridicitatea informatiilor, echilibrul si integritatea. Mi-au fost mereu de folos, indiferent ce am facut in viata. 

Dupa 20 de ani de jurnalism, am migrat spre content marketing, construind branduri si sustinand afaceri prin continut de calitate oferit publicului din SUA. In 4 ani de content marketing pe piata americana, am invatat ca, in afaceri, nu doar profitul conteaza.  

M-am intors la design, desi nu l-am parasit niciodata cu adevarat. Am urmat un curs in Statele Unite si am devenit redecorator de interioare – adica designer care se ocupa doar de amenajari, fara a se implica in constructia in sine ori in modificari de structura ale locuintei. Tot ceea ce stiam despre bricolaj a capatat astfel mai mult sens, pentru ca am invatat sa folosesc in design toate abilitatile de gospodar dezvoltate in timp.

Descopar. Invat. Pe mine si pe altii. Caut inspiratie in calatoriile mele, in carti, in arhitectura cladirilor, in desenele copilului meu, in filmele care imi plac ori pe site-uri pe care le urmaresc cu drag. Iubesc blugii si bluzele albe, pantofii rosii, orasul New York, fermele din Wisconsin, cartofii prajiti si hortensiile. 

Sunt carcotas neobosit, dusman al tiparelor de orice fel (de unde si numele initial al blogului – Obraznicaturi) si visatoare iremediabila. Uneori sunt copil, dar mai ales, parinte, singura meserie din care nu iesi niciodata la pensie.

Sunt recunoscatoare tuturor acelora care mi-au daruit o farama din timpul lor ca sa citeasca ce scriu. Si tie, pentru ca urmaresti ce adun aici: povesti de viata, casa si gradina, proiecte, ganduri, dorinte, culori, incercari artistice, critici si alte arogante. Adica acele lucruri simple care ne fac viata mai frumoasa.

Le impart cu drag cu tine. Urmeaza-ma in aceasta calatorie, ca sa iti descoperi talentul ascuns.

Alatura-te celor cateva sute de persoane care s-au abonat la newsletterul meu!

Tu ce crezi? Comenteaza!

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1