Despre mine

by Gabi

Sunt blogger (aici si pe Bucatareli la borcan), contributor pe Republica.ro, autor de proiecte DIY aparute pe hometalk.com, craftgawker.comdwellinggawker.com, calator carcotas pe Booking.com si Tripadvisor, desenator, gradinar, croitor si tamplar, povestitor sef si mare maestru de traznai. Sunt specialist in reamenajari interioare si gospodar de oras pentru care bricolajul este un mod de viata. Este expresia creativa a valorilor mele si unul din modurile in care aplic sustenabilitatea la nivel individual.

Mi-am dorit sa fiu designer, dar am ajuns jurnalist. Am lucrat 20 de ani in presa (mare parte din ei in agentia Mediafax) si 4 ani in content marketing, pe piata americana. Am urmat cursuri de design si m-am specializat in reamenajari de interior in Statele Unite, fiind membru al IAPO International Association of Professional Interior Redesigners. Pentru ca aveam nevoie, am invatat si professional organizing, dar n-am in minte sa devin o noua Marei Kondo, ci sa gasesc cele mai bune variante de optimizare a spatiului de locuit.

Tot ce stiu despre bricolaj folosesc acum in articolele de pe blog, la atelierele de DIY & decor (publice sau corporate) pe care le sustin, in emisiunile TV si in reamenajari interioare, pentru mine si pentru clientii mei, dar si pentru brandurile alaturi de care dezvolt proiecte (JYSK, Brico Depot, KiK, Policolor,Annie Sloan samd).

Descopar. Invat. Pe mine si pe altii. Caut inspiratie in calatoriile mele, in carti, in arhitectura cladirilor, in desenele copilului meu, in filmele care imi plac ori pe site-uri pe care le urmaresc cu drag. Iubesc blugii si bluzele albe, pantofii rosii, orasul New York, fermele din Wisconsin, cartofii prajiti si hortensiile.

Sunt recunoscatoare celor care, din Romania ori din strainatate, citesc ce scriu eu. Si tie, pentru ca urmaresti ce adun aici: povesti de viata, casa si gradina, proiecte, ganduri, dorinte, culori, incercari artistice, critici si alte arogante. Acele lucruri simple care ne fac viata mai frumoasa.

Le impart cu drag cu tine, prin acest blog, prin lectiile de bricolaj si prin cartea cu proiecte DIY pe care o vand in Statele Unite.

Sfatul meu pentru aceia care au o pasiune este unul singur: „fa ceea ce iubesti ca sa iubesti ceea ce faci”. Urmeaza-ma in aceasta calatorie, ca sa iti descoperi si tu pasiunea!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d blogeri au apreciat:
UA-32905858-1